Mamina smešna noćni san za spavanje ide virusnim | BA.DSK-Support.COM
roditeljstvo

Mamina smešna noćni san za spavanje ide virusnim

Mamina smešna noćni san za spavanje ide virusnim

Pitajte bilo kog novi mama - ima novorođenče je vjerojatno euforično iskustvo koje ćete ikada proći. To je kao da postoje u malu bebu balon, gdje su svi ti je čudo na male ruke i noge koje ste kreirali. Nažalost, također ćete hodati okolo s jednim okom otvorenim, pitajući se da li je razlika između noći i dana više čak i stvarima. I zato što izgledaju kao hodajući zombi, svaka žena s kojom si se usudio da kont oka, će vam ponuditi 'pokušao i testirani beba savjet njihov san.

Od povijanje deteta, da plače-it-out (CIO), na čuvanje beba budna tokom dana - ćete sve čuti i kada ga ne čuje sve, od vas će biti čitanje sve u mahniti sred-of-the- noć Google pretraživanja (ne brinite, svi radimo ovo!).

U nenaspavan očaj, vjerojatno ćete pokušati svaki komad savjet koju si dobio, samo da shvate da to ne radi, a ti i dalje zeva svoj put kroz život.

Postavljeno prijatelja Tumblr, Neyers 'pogled na stručne savjete sna otišao virusne na Reddit i je da talasa u svijetu mama-blog.

Pročitajte njen Rant ispod:

"Ne bi trebalo da spavaju voza na sve, prije godinu dana, prije 6 mjeseci, ili prije 4 mjeseca, ali ako čekaš prekasno, vaša beba nikada neće biti u stanju da spavam bez tebe. College uzrasta nikada treba dojila, zaljulja, pomogao da se san, tako da ne brinete o bilo loše navike. Nursing, ljuljanje, pjevanje, povijanje deteta, itd spavanja sve loše navike i treba odmah prekinuti. Bijeli šum će im pomoći da zaspati. Bijeli šum, heartbeart zvukova, itd, ne rade. Naps treba uzeti samo u krevetu, nikad u zamahu, autosjedalicu, kolica ili kada se nose. Puštajući ih da spavaju u kolima sjedište ili swing će oštetiti njihove lobanje. Ako vaša beba ima problema zaspi u krevetu, stavite ih u zamahu, autosjedalicu, kolica, ili nosite ih.

load...

"Stavite bebu u jaslice, krevet u svojoj sobi, u svom krevetu. Co-spavanje je najbolji način da se san, osim što može ubiti svoju bebu, tako da nikada ne to. Ako vaša beba ne umre, morat ćete u krevet-share do fakulteta.

"Koristite iste znakove kao noć: smanji svjetlo, drži kuću mirnom i dalje Diferencirati dremke iz noćne sna ostavljajući svjetla na i što redovno količinu buke Držite soba topla, ali ne previše toplo poviti bebu... Čvrsto, ali ne previše čvrsto. Stavi ih na leđima na spavanje, ali ne dajte im biti na leđima predugo ili će biti razvojno odgođen. Dajte im cucla za smanjenje SIDS. Pazite dude jer oni mogu izazvati problemi medicinskih sestara i zaustaviti vašu bebu ili spavanje. Ako vaša beba spava previše čvrsto, oni će umrijeti od SIDS-a.

"Ne dozvolite da vašu bebu spavati predugo, osim kada sam spavao previše, onda treba da ih probudi. Nikad ne probudi bebu koja spava. Svaki problem beba se može riješiti tako što ih je ranije u krevet, čak i ako su buđenje prerano. Ako vaša beba probudi rano, staviti ih u krevet kasnije ili izrežite nap. Nemojte ih pustiti nap nakon 5 sati. Spavanja rađa san, pa pokušajte da vaše dijete spava što je više moguće. Stavite bebu u krevet budna, ali pospan. Nemojte probuditi bebu ako zaspao dojenja.

load...

"Ne bi trebalo započeti rutinu i pratiti sve. Ne samo kada spavaju i koliko dugo, ali koliko dugo je prošlo između sna, koliko dremke su imali na dan, a ono što ste radili prije nego što su spavali. Have set puta dnevno da ih stavi na spavanje. Nemojte gledati na sat. Stavite ih na rasporedu. Rasporedu će učiniti vaš život nemoguć, jer će stalno biti izbačeni sa njega i da ćete postati zatvorenik u svom domu.

"Upotreba CIO će ih misle da su ih napustili i da će biti pojeden od strane lav ubrzo. Također uzrokuje oštećenje mozga. Ne dobija dovoljno sna će uzrokovati ponašanje i psihičke probleme, pa budite sigurni da ih uspavati po svaku , posebno CIO, koji je najefikasniji način. Izumiranje CIO je okrutno izvan uvjerenje i jedina stvar koja zaista radi, jer roditelji su smetnja. Način spavanja Lady Shuffle i Ferber su stvarno CIO u nesreći ili pod kontrolom Plač i mnogo bolje nego izumiranja. Sva tri od njih će spriječiti vaše dijete ikada vezivanje s vama na zdrav način. Zajednički ležaj i blaže oblike rješavanja će uzrokovati da vaše dijete postane previše ovisna o tebi.

"Na vrhu beba off pred spavanje će vam pomoći spriječiti noć wakings. Kada beba probudi noću, to nije zato što su gladni. Ako beba želi da medicinska sestra da spava, pritisnite na bradi bebu da zatvori usta. Ne zaustaviti beba iz staračkog kad spava jer to ne izaziva loša navika. Budite oprezni noć izvoda. Ako ste previše brzo odgovoriti sa hranom ili udobnosti, vaša beba se manipuliše tobom. Bebe ne može manipulirati. Bebe starije od šest mjeseci može manipulirati.

"Spavanja kada beba spava. Očistite kada beba čisti. Ne brini. Stres uzrokuje stres beba i naglasio beba neće spavati."

Preuzeto iz: Pročitao sam sve knjige bebu spavati