Grandparent detox: metoda opstanka u 5 stepeni | BA.DSK-Support.COM
roditeljstvo

Grandparent detox: metoda opstanka u 5 stepeni

Grandparent detox: metoda opstanka u 5 stepeni

Djeca vole svoje bake i deke i bake i deke vole svoje unuke. To je ljubav koja vodi do zamrzivača opskrbljena sa ledom lizalice, maraton igre i TV emisija, i horde poklone i tretira samo zato što su živi.

Opasna ljubav

To je opasno ljubavi. Kada se klinci dobili ukus, oni žele više. Oni su navučeni. U stvari, pretpostavljam prije našeg posjeta djed i baka iscrtati načina da garantuje lojalnost i privrženost svoje unuka. Da vidimo. Mi ćemo početi sa sladoledom za doručak, a onda ćemo igrati Thomas the Train za tri sata, a onda možda put na Mjesec!

Možete zamisliti dječje reakcije, onda, kada pokušavamo da ih vratiti u stvarnost nakon posjete sa djeda i bake.

Kada je povlačenje udari

U stvari, kada je povlačenje deda udari, to se manifestuje kao jedan dugi, cmizdri, jecajući, poda sve mašući krah, ili "baba i deda detox".

Koliko dugo će trajati za efekte djed i baka opojnih nositi off? To je jednostavno, stvarno. Da bi izračunali, morate dodati gore količinu vremena vaša djeca provela sa svojim djeda i bake, a zatim pomnožite to sa dva. Dakle, ako vaše dijete je proveo tri dana u kući bake, to će trajati šest dana za njega da pravilno detoksikaciju.

Grandparent detox je teško za djecu i roditelje. Evo pet koraka da pomogne svima prežive ovaj naporan proces.

Grandparent detoksikaciju: Metoda opstanak pet koraka

1. Budite razumijevanje

Važno je imati na umu da je potrebno vrijeme da se odučiti loše navike.

Biti razumijevanja sa djecom i polako ih voditi niz od visoko sa koracima beba njihov djed i baka. Možda baka napustio Disney Channel na za cijeli 72 sati njihove posjete. To može biti ogromna šok za sistem da ostavim Doc McStuffins hladno Turskoj. Umjesto toga, dozvolite djeci dobra četiri sata TV blok po povratku kući i postupno smanjiti vrijeme svaki dan. Koristite to vrijeme da se početak glavu na raspakiranja, jer, kao što je detoksikacija pravilo deda palca, ako se putovanje trajalo četiri dana, da će biti potrebno osam raspakirati.

2. Budite odlučni

Ako je postojala jedna riječ za opisivanje djeda i bake, "firma" ne bi tu riječ.

Ponekad moja dva-godišnjak će se popeti iz svoje jasle pošto sam ga spustio za nap. Ja sam ga mirno, ali čvrsto vratiti i reci mu da ostane tamo ili drugo.

Na naše najnovije posjete kući bake, ja sam samo stavio moju djecu do nap kad me baka molila da legne i odmori kao dobro. Nakon što sam se probudio iz veličanstven odlaganja, našao sam dva-godišnjak u histeriji, grčeći na podu, praktično pjeni na usta baš kao, dobro, baš kao malo dijete koji je preskočio svoju nap.

"Ono što se dogodilo s njim?", Upitao sam baka.

"Pa, ne ljuti se", odgovorila je, "nakon što je otišao u NAP, on je došao u kuhinji i pogledao me s tim velikim očima i nisam mogao da podnesem da ga vratimo u krevet, volim njegovo srce. Pa sam mu sjesti u krilo i gledati crtane filmove. I onda je imao tri led lizalice. "

Najbliže sam ikad čuo deda doći kaže "ne" je: "Dušo, ja bih vam dati sladoled za doručak, ali tvoja majka je rekla ne."

Nakon nekoliko dana slobodnog za-sve žive kod bake, vaša djeca treba da vrati pravila i rutine koju ste postavili za njih. Budite odlučni i ostati jaka.