7 tajni koje čuvam od svoje djece | BA.DSK-Support.COM
roditeljstvo

7 tajni koje čuvam od svoje djece

7 tajni koje čuvam od svoje djece

Da li imate nekoliko tajni te držati dalje od djece? Naravno da radi. Sve što radimo. Stalno nekoliko dragulja tiho u mom srcu, uglavnom iz ljubavi, ali ponekad za svoje preživljavanje.

Evo mojih prvih sedam...

Voleo bih da znam samo jedan od tvojih! Pošalji mi poruku ili komentar ispod.

1. Imam omiljeno dijete

2. Gledam si spavala

Kasno noću, ja skliznuti u svojim krevetima. Ležim pored tebe i osjetiti dah na mene. Divim se vaše samo postojanje. Pitam se na svoj apsolutni mir. I ja kažem malo molitvu za naše pleme.

load...

3. I lažni cry

Zašto, oh zašto, ja lažni plač? Jer znam da će učiniti da se zaustavi sve što radite, biti miran i onda biti jako dobar prema meni najmanje narednih sat vremena. Prizivam ove strategije stavke ograničeno, kako bi se izbjeglo prekomjernog korištenja i budućnost neefikasnost.

4. Hteo sam da ste se vratili

Ali samo za kratko ga kad sam bio nov u biti tvoja majka. Tata i ja smo bili potpuni početnici kad smo te doveli iz bolnice. Proveo sam dva dana jecao u sebi i tiho moleći da bih mogao da se vratite u bolnicu, jer je bilo toliko teško biti tvoja majka. Sjedio sam s našim prekrasnim djevojčicu (Labrador retriver) i zajedno, ona i ja se odrazilo na jednostavnost života pred vama, jer sam bio previše strah da ga dijeliti ni sa kim drugim. Ali onda, kao magija, našao sam svoju novu majku kompas. I nekako, zajedno sa ocem, nismo bili u stanju zamisliti život bez tebe za proteklih osam godina. Osim za to fenomenalno putovanje u Italiju kada je ostala sa bakom i dedom. I ja mislim, super.

5. Volim tvoj otac više nego što

Iskreno, nisam siguran da li sam trebao ili ne, ali to je ono što čini ovu cijelu stvar radi. A, postoje trenuci kada se čini da možda i ne - onih dana kada tvoj glas zazvoni glasnije, vaše potrebe su velike, ili mislim da sam sjedio potpuno zaljubljen u tebe gledate film i maženje na kauču, dok je otac sjedi negde daleku (kao što je tik do nas u velika plava stolica, ali i dalje udaljene). Ali ja jesam. Volim ga više. Izabrao sam ga. I, zajedno, izabrali smo vas.

load...

6. Kada život vara, ja sam vrištala na unutrašnjoj strani bez obzira na moje mirno držanje

Ali, isto tako znam da je moja odgovornost da vas naučiti da je ponekad život je samo fer. I, to je kako ti odgovoriti na nepravednost da definira kao osobu. Pomažući vam narasti do shvatiti da je ljepota života leži u tome što je u stanju da vidi celu šumu, a ne gubi se među drvećem. To će male stvari dolaze i odlaze, oni će bitno, ali onda neće. I, na kraju, vaša najveća nada i hrabrost će se naći ih sve navigacije dok vide da je život mnogo veći od vaše trenutne prepreka.

7. I računati svaki dan kao mala pobjeda za naše pleme

Mi smo to napravili. Mi smo totalno to napravio.

Budite sigurni da zgrabi Kara 5 pravila da osnaži Vaš Majčinstvo! Pratite Kara na Facebooku, Twitteru i Instagram.