2017. najpopularnija beba imena za devojke plus njihovo značenje | BA.DSK-Support.COM
roditeljstvo

2017. najpopularnija beba imena za devojke plus njihovo značenje

2017. najpopularnija beba imena za devojke plus njihovo značenje

Čestitamo vam na roze radosti! Dok ste vjerojatno već imate nekoliko imena napisao nešto (što djevojka ne), da ćete želite da znate šta drugi roditelji biraju. Sastavili smo najpopularnija imena 2.017 beba za djevojčice plus njihova značenja će vam pomoći da odlučite da li vaše odabrane ime je u trendu ili malo neuobičajen.

1. Sophia

Sophia, izgovara tako-naknade-ah je grčkog porijekla, što znači "mudrost". Ime je još od 17. Stoljeća koristi u zemljama engleskog govornog područja.

Sophia s (o) -phia kao žensko ime se izgovara tako-FEE-ah. To je grčkog porijekla, a značenje Sofija je "mudrost". Koristi u zemljama engleskog govornog područja od 17. Stoljeća.
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Sophia#hKl8Bac7jJbS3bwd.99 Sophia s (o) -phia kao žensko ime se izgovara tako-FEE-ah. To je grčkog porijekla, a značenje Sofija je "mudrost". Koristi u zemljama engleskog govornog područja od 17. Stoljeća.
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Sophia#hKl8Bac7jJbS3bwd.99

2. Emma

Kao žensko ime, Emma se izgovara em-ah. To je starog francuskog i njemačkog podrijetla, što znači "čitav" ili "univerzalno".

3. Olivia

Kao žensko ime izgovara EM-ah. To je Old French i Stari nemačkog porekla, a značenje Emma je "čitav, univerzalna".
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Emma#ZCK1JQKvKfGJCukX.99Olivia

4. Isabella

Isabella je vrlo popularna devojka ime koje znači "Božje obećanje" ili "Bog mi je zakletva". Isabella je varijanta Elizabeth.

5. Ava

Ava se može koristiti kao djevojčice ili muško ime i izgovara ay-vah. Poreklo Ava je neizvjesna, ali se smatra da je njemački jezik. Drugi mogući izvori su ime hebrejski Chava što znači "život" ili "zmija", ili iz latinskog "avis", što znači "ptica".

Kao žensko ime (također se koristi kao ime dečaka Ava), je izražena AY-vah. Neodređenog porijekla, vjerojatno njemački. Drugi mogući izvori su ime hebrejski Chava što znači "život" ili "zmija", ili iz latinskog "avis", što znači "ptica". Također moguće varijanta Avis ili Aveline, srednjovjekovni imena. Svetac Ava ili Avia bila opatica devetog stoljeća Dinart u Hainault i član franačke kraljevske porodice.
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Ava#1ylge1TyT44ESxzv.99

6. Mia

Ime Mia se izgovara Mee-ah. U italijanskom značenje imena Mia: moja, poželio za dijete, pobune.

7. Emily

Izgovara em-i-lee, Emily je latinskog porijekla i znači "suparnik; mukotrpan; željne". Ona je izvedena iz latinskog naziva Aemilia, ženski oblik starog rimskog prezime Aemilia.

8. Abigail

Abigail se izgovara ab-ih-Gayl. To je hebrejskog porijekla i znači "otac egzaltacije".

Kao žensko ime izgovara AB-ih-Gayl. To je hebrejskog porijekla, a značenje Abigail je "otac egzaltacije".
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Abigail#bfEuTLvYVsI1320W.99 kao žensko ime izgovara AB-ih-Gayl. To je hebrejskog porijekla, a značenje Abigail je "otac egzaltacije".
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Abigail#bfEuTLvYVsI1320W.99

9. Madison

Madison se koristi kao djevojka i ime dječaka i izgovara mad-a-sina. Ona je izvedena iz starih engleskih porijekla i znači "sin moćnog ratnika".

10. Elizabeth

Izgovara ee-liz-a-Bet, Elizabeth je hebrejskog porijekla i znači "Božja obećanja ili" Bog mi je zakletva ".

Kao žensko ime izgovara ee-LIZ-a-Bet. To je hebrejskog porijekla, a značenje Elizabeth je "Božja obećanja; Bog mi je zakletva"
Pročitajte više na http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Elizabeth#uc0Ir88ebRI9rMw6.99