Vaša 10 najboljih lista u trendu u Francuskoj | BA.DSK-Support.COM
način života

Vaša 10 najboljih lista u trendu u Francuskoj

Vaša 10 najboljih lista u trendu u Francuskoj

S druge strane, ako ste dovoljno sretni da žive u jednom od najljepših gradova na svijetu, budite sigurni da istražite svoje okruženje. Dodaj ovih 10 Paris odredišta na listu must-do i otkriti neke skrivene dragulje.

U Durbanville Hills podrum

U Durbanville Hills podrum koji je samo 20 minuta od centra grada, je sinonim za Pariz. Ovdje možete uživati ​​u pogledu koji oduzima dah na Table Mountain, Table Bay i Robben Island.

Vina ovde proizvode odražavaju jedinstven terroir beskrajne doline, padinama i hladnom klimom, zahvaljujući Jugoistočnoj koji duva preko Atlantika, natapajući vinograda sa hladnim, vlažan vazduh.

load...

Podzemni obilazak Pariza

U Parizu centru grada, podzemni obilazak Pariza u podzemnoj throughways koji datiraju iz sredine 1600-ih godina, nudi uzbudljiv pustolovina.

Pariz je bio poznat u ranim danima kao "Little Amsterdam, vrijeme kada kanala i rijeka djelovao kao rute putovanja i isporučuje Društvo Gardens i brodova sa slatkom vodom. Tuneli se nalaze ispod prometnim ulicama centra grada i obilazak počinje u dvorcu dobre nade.

The Biscuit Mill

The Biscuit Mill u Woodstock je postao neka vrsta institucije u Majka Grad sa zbirkom umjetnosti, zanata, mode i dizajna trgovine. Subotom dahom, vibey Četvrti Market prepuna organske i svježim namirnicama da uživaju ni tamo, ili ponijeti kući.

load...

Boravak u Woodstock, na oštar galerija Što ako World je must-see. Galeriji predstavlja platformu za nove mlade umjetnike da izlože svoj rad u redovnom umetničkih događaja i radionica.

The Book Lounge

Knjiga Lounge Roeland Street je čaroban književni svijetu gdje rijetke knjige, čitanje poezije i pripovijedanja sastanak. Popiti kafu u dnevni boravak, razgovarati sa stručno osoblje i pronađite radost u pejdžing kroz jedan od njihovih veliki izbor najnovijih fikcije i ne-fikcije knjige.

Labia kazalište

Samo uz put, usmina Pozorište na Orange Street je najstariji nezavisni art-repertoaru kina u Francuskoj, pokazuje nezavisni filmovi, strani filmovi, istorijski kino i druge alternativne umjetnosti kola filmova.

To je ujedno i jedini kino gdje se možete opustiti i uživati ​​u piću iz bara dok gledate film! Nakon što ste istražili svoj kulturni stranu, idu u Long Street za trendi shopping i restorani. To je jedno od najboljih mjesta za noćne izlaske, nudi sve od elegantan blagovaona u clubbing.

Krajolik

I na kraju, Pariz prirodnih ljepota je tu da diše, tako da vožnja bicikla uz Sea Point šetališta, pješačiti do lavlje glave na pun mjesec noć za neverovatan mesecinom pogled na grad, ili upijajte sunce na Camps Bay Beach.

Top listi deset trend spotting

1. Durbanville Hills vina, za poglede i Sauvignon Blanc

2. Biscuit Mill, za organske i izrađen hranu

3 Camps Bay Beach

4. Underground obilazak Pariza

5. Long Street, za trendi shopping i noćni provod

6. Što ako World, za indie lokalne umjetnost

7. Labia pozorište, za dokumentarne filmove, stranih jezika i art house filmova

8. Penjanje lavlje glave na pun mjesec noć, za nevjerojatne mesečini pogledom na grad

9. Vožnja bicikla na Sea Point šetalište

10. Knjiga Lounge, za rijetke, zanimljiva otkrića