Srednja žena... film | BA.DSK-Support.COM
način života

Srednja žena... film

Srednja žena... film

Je 'Bliskom Wife' nastavnik anonimnog 2. Razred

Ja sam sada nastavu za oko petnaest godina. Imam dvoje dece sebe, ali najbolji rođenje priča znam da je onaj koji sam vidio u svom drugom razredu u učionici unazad nekoliko godina.

Kada sam bio mali, volio sam show-i-tik. Tako da uvijek imam nekoliko sesija sa svojim studentima.

Pa, jednog dana tu devojčicu, Erica, vrlo svijetao, vrlo odlazne klinac, uzima svoj red i Waddles do ispred razreda s jastukom punjene ispod nje džemper.

Ona drži se snimak bebe. "Ovo je Luke, moj mali brat, a ja ću vam reći svoj rođendan. Prvo, mama i tata ga je kao simbol njihove ljubavi, a onda tata stavio sjeme u stomak moje mame, i Luke rastao tamo. Jeo je za devet mjeseci kroz kišobran kabl. "

load...

Ona je stajala s rukama na jastuk, a ja pokušavam da se ne smije i želeći sam imao kameru sa mnom. Deca gledaju nju zapanjeno.

"Onda, oko dva subotom dana, moja mama počne da govori i odlaze, 'Oh, oh, oh, oh!" Erica stavlja ruku iza leđa i stenjanje. "Otišla je po kući, recimo sat vremena, 'Oh, oh, oh!'" Sada ovaj klinac radi histerični patka šetnje i stenjanje.

"Moj tata se zove srednji ženu. Ona daje bebama, ali ona nema znak na automobilu kao što je Domino čovjek. Imaju moju mamu da legnem u krevet ovako." Zatim Erica legne leđima uza zid.

load...

"A onda, pop! Moja mama je imala ovu torbu vode stalno je tamo u slučaju da je žedan, i to samo digli i prosula krevetu, kao psshhheew! '" Ovaj klinac ima svoje raširenih nogu s njom male ruke oponašajući voda teče dalje. To je bilo previše!

"Onda sredinom supruga počinje govoreći 'push, push" i "diše, diše'. Počeli su brojanje, ali nije ni dobio proteklih deset. Onda, odjednom, od dođe moj brat. Bio je prekriven fuj stvari koje svi su je rekao da je iz mamine play-centar, (placenta) tako da mora biti puno igračaka unutra. Kada je izašao, sredinom supruga ga je udario za puze u tamo. "

Onda Erica ustao, uzeo veliki pozorišni luk i vratio na svoje mjesto.

Siguran sam da je pozdravio sam najglasniji. Od tada, kad je show-a-reći dan, ja nosim kameru, za svaki slučaj još jedan "Bliskom Wife 'naiđe.

Žive svaki dan kao da ti je posljednja prilika da nekome happy !!!!

'Share smiješno' - Molimo pošaljite vaš šale i zabavan e-mailove [email protected]