Najromantičnije iskustvo na svetu za putujuće parove | BA.DSK-Support.COM
način života

Najromantičnije iskustvo na svetu za putujuće parove

Najromantičnije iskustvo na svetu za putujuće parove

Kažu da parovi koji putuju zajedno, ostaju zajedno. Iako, ako ste ikada gledali epizodu The Amazing Race, možda misle drugačije...

Da bi putovati svijetom je romantična samo po sebi, već da ga podijeliti s nekim koga volite je pravi blagoslov.

Od blaženi mir Lake Louiseu u Kanadi da sjedi pod Australije zvjezdanim Outback protiv pozadini cvrkut cvrčaka, svaki kutak našeg velikog planeta predstavlja priliku da se otkriju nevjerovatne ljepote i raznolikosti - mnogo više uživati ​​u dobrom društvu.

Da bi se riješio 'velika' izbor romantičnih destinacija, okrenuli smo se Trafalgar, koja slavi kao stručnjak u vođene praznika za 70 godina i ove godine, da s nama podijeliti svoja vrhu romantična iskustva u 2017. Godini:

load...

1. La Bella Italia

Ovo je mjesto da prihvati sve koji preplavljuje vaša čula. Saznajte kako kuhati talijanskih tjestenina zajedno sjediti u Piazza Navona proždire ukusni sladoled, ili bacite novčić u Trevi Fountain, osiguravanje vaš povratak putovanje u Rim i veće istraživanje ljepote Italije.

[Insert_a4w_ad ad = "468"]

2. U stopama Bogart i Bergman

Ono što bi moglo biti više romantičan nego susret sa Casablanca 70 godina. Marokanski grad je poznat u holivudskom hitu imajući ime je kapija na zavidan senzualan destinacija ispunjena živim bojama i opojne mirise začina.

Uparite ovoj fascinantnoj zemlji sa putovanje kroz Španiji i Portugalu, a vi ćete ponovo zaljubiti - možda ne jedni sa drugima, ali šarmantni ljudi ćete upoznati na tom putu.

load...

3. Wish to bi mogao biti Whitsundays svaki dan

Ne možete snimiti raj na riječima, ali nećete morati da ako idu u Australiji Whitsundays i slika-savršen Hamilton Island, sa svojim beljene belim plažama i kristalno čistim tirkiznim morem.

Zamislite dijeljenje savršen zalazak sunca zajedno, plivanje sa kornjačama i ukrštaju svoje netaknute pejzaže pješice uz markantno predivne staze za pješačenje. Savršen romantičan bijeg!

[Insert_a4w_ad ad = "336"]

4. Salsa svoj put na Kubu

Novo na Trafalgar portfolio egzotičnim Karibima Kubi - opojnom miks vintage šarm, španjolski okusa i šarene, kamenim ulicama. Korak natrag u vremenu 1950-ih glamura, salsa zvuči kubanskih Sina i tinjajući mirisa cigara.

Ovo je definitivno jedan uključiti na romantičnu kašike lista i da će vas odvesti preko cijelog otoka, a ne samo kapitala, Havana. Ne brini, putovanje na Kubu definitivno znači da ćete dobiti za istraživanje grada u Oldtimer.

[Insert_a4w_ad ad = "468"]

5. World of wonder

Nailaze na Lost Empire duboko u kambodžanske džungle - piramide u obliku prolaz u drevnom svijetu. Celestial nimfe i mitske zmije prate svoj put duž napuštena hodnicima zaboravljenog grada Angkora.

Ovo zaista mistično iskustvo, skoro neverovatno kao što ste istražiti dubine civilizacije koja je vladala u regiji, a onda su jednostavno nestali, progutao strane preko revnosni džungli. Vi ne želite da se govori mnogo međusobno dok istražuje jedno od sedam svjetskih čuda, ali to će biti zajedničko iskustvo nikada nećete zaboraviti.

***

Putovanje bi trebalo da bude autentičan, zabava i bez napora, a na Trafalgar volimo dijele našu strast za putovanje, koliko volite travel sharing jedni s drugima.

Sedamdeset godina usavršavanju vođene praznika širom svijeta znači da možete uživati ​​u vrijednosti za novac odmor sa svaki detalj zbrinuti tako možete provesti dragocjeno vrijeme zajedno, bez brige na svijetu. To je Trafalgar obećanje da će golupčići širom sveta.