Završiti za zimu na najnoviji način | BA.DSK-Support.COM
Moda

Završiti za zimu na najnoviji način

Završiti za zimu na najnoviji način

Kao što smo rekli zbogom blagom dana leta i pada lišće jeseni, naše misli neizbježno okrenuti jedna stvar koja čini zime podnošljiv 'dobro plete, udoban saplićem, elegantan dresove i atraktivne obuće.
Ko kaže da je najbolje stvari o zima su dnevnik požara i crno vino? Pa, oni su vrijedan raduju kao dobro.

Ali to je odjeću koja se zima sve isplati

I ove sezone, modni dizajneri su izmislili pravu riznicu blistave odjeće koji će nas ispratiti i oko šepuri naš stil umjesto zbijaju se u zatvorenom prostoru.

Dakle, ono što možemo očekivati ​​ove zime? Odgovor je da misli RED

Cipele, torbe, kaputi, jakne, šalovi, crvena u svim svojim različitim nijansama čini se da je boja izbora ove zime. Od rubin do tamnocrvena, scarlet da trešnja, crvena je boja show-zaustavljanje sezone. Tim sa mekom srebra i prigušen sive za ploče, suknje i hlače, a ti si obučen u oduševiti!

load...

Ove zime vidi povratak kardigan

Na sreću za one koji mrze na veselo, hladno zimski dani, jakni i kaputa čine veliki povratak na domaće modne scene.
Novi džemper dolazi u raznim oblicima "duge i prebacio za nošenje sa pantalonama; kratko i sassy za udružio sa uskim uske suknje i elegantan nakit; i džemper kapute za nošenje preko šik haljine i poslovnih odijela.

Pogledajte za kapute u odvažne boje

Kaputi su opremljeni detalj na struk da stvori iluziju pješčanog sata u čak najokrugla oblika. Pouzdan crna je i dalje oko, već biti hrabrije i odlučiti za nešto u Teal, crvene ili kreme.

Jeste li primijetili da je četrdesetih izgleda da se vrati u modu?

Prilagođen suknju odijela sa strukturiranim siluete u pametan rezova koji stvaraju iluziju malih pasa. Ono što ne voli? Čak i naramenice su pravi come-back, ali u dizajnu moći dressing koji neće vas ostaviti izgleda kao da pripadate na američki fudbal teren. Princeza Grace, jesti srce!

load...

Na suprotnom kraju elegancije skale, vojska i dalje čini uticaj

Zlato ukrasi, antički dugmadi i epolete pretvaraju obične jakne u borilačkim umjetnička djela.
Ako želite da ostavite epolete u vojsku, a zatim shimmer i blještavila u prskanje iskrica i odlučiti za novu strast za šljokicama. Više nije ograničen samo na večer, šljokice niču na džempere, wrap vrhova i čak jakni.

Ne zaboravite na sve važne pribor

Nakit je jumbo veličine; torbe su ili male i sjajne ili velike i metalik; pete su visoke i vruća; čizme su butina visoke, koljena visoke, poklekao i pojasom; šalovi su tiho uzorkom; suncobrani imaju odlično ručke i svijetle nijanse.