Uzmite 5: novi proizvodi za njegu kože za osetljivu kožu | BA.DSK-Support.COM
Moda

Uzmite 5: novi proizvodi za njegu kože za osetljivu kožu

Uzmite 5: novi proizvodi za njegu kože za osetljivu kožu

Ako imate osjetljive, reaktivnu kožu ćete znati da je pronalaženje pravo proizvoda - je najvažnija - one koje su efikasne kao što su umirujuće. Srećom, imamo nekoliko novih za vas od kojih se može izabrati.

Eau Thermale Avène termalna raspršena voda, EUR 10, 95, ekskluzivno za klikne.

Porijeklom iz stoljetne medicinski hidroterapija centar u Francuskoj, Eau Thermale Avène proizvodi su posebno pogodni za osjetljivu kožu i da upotreba mineralnih obogaćenog izvorska voda. Bogata silika i elemenata u tragovima, voda je klinički dokazano da umiri i imaju antioksidativna svojstva.

Dermalex rosacea i kuperozu popravka krema, 15 EUR, ekskluzivno za klikne.

Dermalex najnoviji tretman obećava da će pomoći da se smanji izgled crvenila povezanih s rosacea i kuperoze, pa čak i vidljivosti malih pauk vene zahvaljujući suptilnim zeleni pigment.

load...

Kozmetičke efekte na stranu, krema sadrži hidratantne i umirujuće sastojke, UV filtri i "Tri-riješiti '. Potonji stvara zaštitni film na površini vaše kože, u pokušaju da se zaštiti, zadržavaju vlagu i vratiti prirodnu barijeru vaše kože.

Avon Care Intenzivna pomoć losion za tijelo, 5 EUR, Avon.co.za.

Razvijen posebno za vrlo suhu i osjetljivu kožu, Avon novi losion za tijelo koristi duboke prodorne hidratacijskim kao glicerin i uree, kao i umirujuće, antioksidans bogata riža mekinje ulje i zobene pahuljice. Klinički testiran kompleks vlage brave hidratacije duboko u kožu, dok smirivanje crvenila i hrapavosti povezane sa suvom kožom.

load...

Environ Intenzivna kolostrum gel, EUR 18, odabranih salona.

Kravlje mlijeko-izvedeni kolostrum u svjetlu, ne ljepljivo formulacija lavande mirisom gel Environ je dokazano da pomogne umiriti upaljenu, iritiranu kožu. Još bolje, to također pomaže u poboljšanju imunološke funkcije vaše kože uz minimiziranje izgled fine linije zahvaljujući kolagena koji jača antioksidans vitamina C i E.

Dok kolostrum gel je pogodan za sve tipove kože, posebno je korisno za svakoga sa zrelim, osjetljivu kožu.

Dermalogica crvenilo olakšanje bukvar SPF 20, 40 EUR, odabranih salona.

Pravi multi-Tasker, Dermalogica je novi temeljni premaz sadrži prirodne zelene pigmente da bi se suprotstavili crvenilo previše osjetljivi na kožu i štiti je od štetnih efekata sunca. 

Tu je i UltraCalming kompleks u miks koji koristi umirujuće zob i botanički ekstrakti. Njegov cilj je da pomogne prekinuti upalni okidača koji dovode do crvenila uz smanjenje spaljivanje i svrab povezan sa osjetljivom kožom.

Dakle, jesi li vidio sve što bih da pokušam? Također, ono što ti trenutno koristite da je to dobro rade sa svojim osjetljivu kožu? Hajde da chat u komentarima ispod teksta.