Ukradi Mila Kunisovog Oskara - vrednog stila | BA.DSK-Support.COM
Moda

Ukradi Mila Kunisovog Oskara - vrednog stila

Ukradi Mila Kunisovog Oskara - vrednog stila

Svi su govorili o Mila Kunis, zvijezda Black Swan, a neverovatno Elie Saab Haute Couture haljinu koju je nosila na dodjeli Oscara.

Dok je hype nagrada tinja dole, uspomenu na nevjerovatan haljina Mila nosila je i dalje vrh uma.

U ovom članku, uzmite smo bliži pogled na haljinu i detaljnije govoriti o tome da ukrade njen stil Oscar!

Krenimo od vrha i početi sa kosom. Mila nosila kosu na jednostavan i elegantan razbarušeni Do - najbolji izlog za nju lepu haljinu. Kada nosite nešto tako detaljno oko područja grudi / vrat, nosite kosu, pa to ne umanjuje tvoje krpice. Dodajte malo valova u kosi prije kreiranja se radi, po Mila, i imat ćete više romantičan, mekši izgled.

load...

Idi za brisanje boje napraviti utisak

Još jedan upečatljiv element njen outfit je boje. Ovo je boja nismo navikli na crvenom tepihu i raskid sa tradicijom, ona je izazvala izjava trenutak. Ona je također izabrala boju koja odgovara joj je maslinovo tonus kože tako lijepo.

Za kreiranje vlastite STANDOUT trenutak, idite za boju obično ne bi nositi, iako pobrinite se da je za nijansu koja vam odgovara. Držite odeće do svoje lice prosuditi da li je nijansa odgovara vašem boje.

Još jedna stvar za napraviti je da haljina pastelnih nijansa ljubičaste, u suštini lavande. Pastelne nijanse su mekše i ženstvenije pa imajte to na umu ako želite mekši, sparnom izgled.

load...

Smoky eyes ili moćne usne

Mila je imao veoma smoky oka, ali je zadržao do kraja njenog lica prilično neutralna. Pratite zlatno pravilo samo donosi dramu ni oči ili usne, ne oboje. Ako vaše oči su ti najbolji igrani, ići na smoky oka. Ako imate velike usne, odlučili za crvene ili ružičaste usne. Pobrinite se da naglasi da mogućnost za stvaranje dramatičan izgled.

Sheer zavodljivost

Meso je pravi pažnja-grabilo i nosi haljinu koja je pokazala malo kože, Mila se pobrinuo da više hiljada treperi otišao kada je hodala niz crvenom tepihu. Draž ne znajući da li je to bilo u boji kože postavom, ili pravi kože koje smo viđali, značilo da smo morali da izgleda mnogo bliži i provode mnogo više vremena za odluku o njenom outfit.

Ako želite da biste dobili izgled, nositi neke čipke ili čista tkanina da ljudima predstavu o tome šta se dešava ispod vaše odjeće. Samo zapamtite da manje je više - pokazuje manje mesa će dobiti više pažnje!

//

Mila je pribor

Mila držati pribor na minimum jer je stvarno želela haljinu da da izjavu. Lavanda štikle, dijamantne naušnice i narukvice i torbica, bili su samo dodatnu ona koristi kao dopuna joj izgled. Kada nosi SHOWSTOPPER jednog outfit, držite pribor na minimum kako bi se pusti haljinu sjaj !?

Sretno sa stvaranjem vlastite Mila izgled. Nadam se da se malo glave okreću kad amortizera svoje stvari niz ekvivalent crvenom tepihu!

Slika: myangelwant.com