Torbe i oblici tela | BA.DSK-Support.COM
Moda

Torbe i oblici tela

Torbe i oblici tela

Pippa Lynch nudi vrijedne savjete o zanimljiva tema: pronalaženje savršeni torbu za svoj lik....

Ko god da je izmislio torbu je bio genije: u ranim danima, to je bio vrlo funkcionalan svrhu, ali je u međuvremenu evoluirao u više od stila izjave od bilo čega drugog.

Međutim, postoji više od toga "torbicu ste odabrali potrebe da upotpuni svoj lik: to će privući oko na dio tijela je najbliži, i tako može učiniti da izgledate nevjerojatan ili staromodno.

load...

Evo nekoliko savjeta za odabir savršenog torbicu u skladu sa vašim oblik tijela

Nakon što ste identificirali pravi oblik za vas, sljedeći važan stvar razmišljati o je skala: veličina torbe bi trebao biti u odnosu na vas.

Manji djevojke izgledaju odlično sa manjim torbe, dok je veći djevojke izgledaju sjajno sa većim torbama.

I onda, naravno, dužina torba je prilično ključna: kao što sam ranije spomenuo, torbe naglasiti dio tijela koji su najbliži 'tako kvačila torbi nosi ispod pazuha, na primer će istaći nadlakticama i privlače pažnju na poprsje području.

load...

Dakle, to je odlična opcija za djevojčice sa širokim bokovima i veći derrieres, ali ne tako dobar izbor za dame koje mrze svoje nadlaktice i žele da se smanji utjecaj njihovih poprsja.

U nastavku su neke od najboljih torbe za svaki oblik tijela:

Kruška oblik: Izaberite torba s kratkim trakama: Ovo će osigurati da vaša torba padne na nadlakticu / struka, te će privlače pažnju prema gore i dalje od donjeg dijela tijela
Apple Oblik: Idi za ugaoni torba sa vrlo kratkim remene tako da torba ne dodati bilo koji zvuk ili bulk sa svojim srednji dio
Kolona Oblik (tj visok i mršav): Izabirati torbu sa dužim trakama će preterivati samo svoju visinu, umjesto toga odabrati torbu koja je BEANIE i nije premala.
Petite: Uvijek odabrati manju torbu na veću tote, i nosite ga vrlo blizu tijela
Cornet Oblik (Ramena šira od kukova): Idi na duži torbu - onaj koji udara na struka ili području kuka. Također, izaberite vrlo tanke remene tako da minimiziraju vidljive širine vaših ramena
Peščanik Oblik: Držite se srednja torbe i osigurati da se završava na vašem području struka - imate nevjerojatan oblik i tako naglašavaju struka bi trebao biti vaš glavni pokretač.

Dakle, zapamtite: odabir pravog torbu za vaš lik je prilično izračunata izbor, imajte na umu obliku, skale i pravila dužine za pronalaženje savršenog torbu za vaše siluete i ne možete pogriješiti.