Top deset filmova za modnu inspiraciju | BA.DSK-Support.COM
Moda

Top deset filmova za modnu inspiraciju

Top deset filmova za modnu inspiraciju

Modna ljubavnik je uvijek u potrazi za novim, a ponekad i vintage, inspiraciju. Koji je bolji način da to nego da se sklupča na kauču i gledati dobar film, dok je tretiranje oko na neke nečuveno i trendi modu?

U zavisnosti od stila ere tražite, tu je modni film za svakoga. Ovo su najpopularniji filmova za modnu inspiraciju:

Doručak kod Tiffanyja (1961)

Voljene film u kojem glumi Audrey Hepburn je prepun klasičnim, glamurozan inspiracija. Očekujte sunčane naočale cat-eye, široka oboda šešira i bisera iz ovog klasičnog filma.

load...

Annie Hall (1977)

Almost Famous (2000)

Kate Hudson ima kapriciozan, glamurozan, slobodnog duha groupie u ovom filmu, kao i odjeće odgovaraju ulogu savršeno. Ovo je film koji je učvrstila Kate kao ikona stila i imao je žena u svijetu čezne za krznom kaput.

The Notebook (2004)

Osim toga nudi dobru placu 'ovaj film pokazuje najbolje od 1940-ih mode. Rachel McAdams je dama trenutka i nosi vintage poliranog i ženstvene ansambli s povjerenjem.

Marie Antoinette (2006)

Vrlo malo filmova su dekadentne su Sofija Kopola je Marie Antoinette. Ovaj film je prepun modnih na svoj najveći i najbolji. Mašne, naborima, perike, navijači, maske, pa čak i hrane u ovom filmu je blistav! To je nemoguće da ne bude po uzoru na vizuale u ovom filmu.

load...

The Devil Wears Prada (2006)

Ova nudi ne samo inspiraciju, ali uvid u svijet mode, i dok je možda malo pretjerana, to je ugodan riba flick u kojem sama Anne Hathaway pretvara u fashionista. Ona igra sa blokiranje trend boja koja je nedavno bila popularna na ulicama i modnim pistama, i pokazuje nam koliko trendi obična djevojka može biti sa pravim idejama. Da ne govorimo o velikom stilu svog šefa, basnoslovan Meryl Streep.

Seks i grad: Film

Baš kao i emisije, Sex and the City film je neprestano modne inspiracije, dizajner brandova i New Yorku stilu. Još bolje, sa četiri glavne likove, postoji outfit za svačiji ukus.

500 dana ljeta (2017)

Zooey Deschanel je stil zvijezda u svom pravu 'ona pravi geek cool i ima svoj štih koji nadahnjuje mnoge, tako da je ovaj film je zagarantovano da vam pruži neki čudan, sladak, šik i ženstveni stil inspiracija. Visokim strukom šorc i vintage stilu komada u neobičnim otisci i obrasci su ono što očekujete od 500 dana ljeta.

Coco Avant Chanel (2017)

Ovaj film će ne samo dati neki uvid u život legendarnog modnog dizajnera, Gabrielle Coco Chanel, već će inspirisati da igrate sa stilovima i biti originalan. Da nije bilo nje razmišljanja iz kutije i njene originalnosti, Chanel ne bi postao legenda je.

Dok gledate ovo, vi ćete uhvatiti uvid u sve kultnog komada Chanel pretvorio u masivnim modnim pogađa u cijelom svijetu za mnoge epoha. U nautičara šešir, dres, Breton pruga košulju, tvid odijela, a mala crna haljina su neki od komada Chanel predstavio i koji su prikazani u filmu.