Telo Bar u Durbanu za ukusne ručne sapune | BA.DSK-Support.COM
Moda

Telo Bar u Durbanu za ukusne ručne sapune

Telo Bar u Durbanu za ukusne ručne sapune

The Body Bar, Durban 's kadom sapuna i poslastice su dovoljno dobri za jelo.

Ako volite sapuna i drugih "smellies" koliko i ja, verovatno ćete biti super uzbuđeni The Body Bar u Durbanu! The Body Bar proizvodi ručne izrade, gurmanski kozmetike, koristeći prirodne i jedinstvene sastojke. Koristeći kao malo pakovanje moguće, tijelo bar nudi popust od 10% na sledeći pakirani kupovinu iste veličine, na povratku bilo neoštećene posude.
Tijelo bar prirodne gurmanski sapuni, po cijeni od EUR 1 do 2 EUR po bar, su specijalno dizajnirani za hidrataciju vaše kože. Delicious piling tijela vašu kožu zdravom i užaren. Ili pad 1 ili 2 revitalizaciju Gazirana kupanje Butter Bombe u kupanje da omekša i maziti vašu kožu.

Vrijeme je za neke tropske poljubaca! Topao, kokos mirišljave sapun će osigurati vam da da sija ljeta osmijeh na lice. Bogat i kremast, ovaj sapun će vlaže i hrane kožu.

Čokolade i vanilije mirisne sapun

Yum! Yum! Yum! Napravljen s kakao praha za bogate čokolade miris, ovaj sapun je dekadentan i luksuzan. Savršeno bi zadovoljili te slatke žudnje!

Bar Jedan mirisni sapun napravljen sa mlijekom je ozbiljno bogat i dekadentni. Slatki miris će zadovoljiti vaše nos, dok svoje bogate teksture osigurava da vaša koža ostaje meka i klimatiziran.

//

Lemon meringue sapun

Svježe i sa mirisom limuna, karamele i vanilije. Svježi i citrussy ton limuna poboljšana slatke i bogate karamele, s prizvukom flavoursome vanilije. Made prvenstveno s maslinovim uljem, takođe će vlaže i njeguju vašu kožu.

Berry Blast Fizzy Bath Butter Bomb EUR 1 za 1 (52g) ili 2 EUR za 4 (208g)

Eksplozija sočnih crvenih bobica pojačan dozom raskošnih vanilije baršuna.

Tijelo bar proizvoda i napraviti velike darove. Možete ili izaberite stavke za stvaranje sadašnjosti ili dodati do sadašnje, ili kupiti nešto ovako...

"Cocktail Bar" poklon korpe (15 EUR)

Pina colada krema za tijelo i sapun, jagoda daiquiri piling tijela a sapun i 3 ukusan Gazirana kupka maslac bombe služio u čašice (Strawberry daiquiri, pina colada i Marguerita). Svi su koristeći najbolje sastojke za njegu, maziti i hidriraju kožu ove zime.

http://thebodybarblog.blogspot.com/

  • Kao i tijelo Bar Facebook stranicu sa stalno ažurira sa novim proizvodima i to će vam automatski ući u tomboli promocije osvojiti puno ukusnih nagrade.

http://www.facebook.com/bodybar.co.za