Stil i grad: smiri se u pustinju | BA.DSK-Support.COM
Moda

Stil i grad: smiri se u pustinju

Stil i grad: smiri se u pustinju

Dio dvije u našem Seks i grad serija se fokusira na Charlotte York, jedan od onih zavidnih žena koje uvijek izgledaju polirani i šminkerske, spremni za svaku priliku.
Svi bismo mogli naučiti stvar ili dvije od Charlotte stil potpis i srećom njen je pogled vrlo lako postići.

Charlotte stil je sve promišljeno

Charlotte stalno Izgleda tako graciozan, jer svaki element njenog outfit je dobro promišljen mekom, ženskog dodira da se pokrene. Njena lepa, girly odjeće su, češće nego ne, u koordinaciji sa odgovarajućim cipelama i torbama.

U FranceTC 2, vidimo Charlotte u ružičastoj Dior suknju odijelo, roze torbu i belog Louboutin polusandala štikle. Svaki element outfit je pažljivo usklađenih, i ukrasno nabora na jakni su delikatan touch.

load...

Da biste kopirali njen izgled, odgovara vašem dodatne opreme za svoj outfit ili se tonski ako ne žele da nose jedan solid boju od glave do pete.

Razmeću svojim definiran struk sa garderobu kaišem u na struk. Ako nemate obline, lažni ga nabori iznad struka, A-liniju ili suknjici i pojaseve da bi privukli pažnju dijafragma.

Da bi moderan, manje je

Charlotte definitivno živi ovaj kredo, i nikada ne osjeća potrebu da se pokaže previše kože. Ona ne daje previše daleko, ali joj je prilagođen odjeće uvijek nagoveštavaju seksi oblik koji se nalazi ispod. Držite suknje samo iznad koljena da pokaže seksi donjem nogu, ili nositi bez naramenica haljinu za prikaz seksi ramena i vrat. Držite ih pogađanje nikada otkrivajući previše.

load...

Ruffle me za ženstveni stil

Charlotte je teško ikad vidio u farmerkama i voli haljine i suknje. Elementi odeću, kao što su lukovi, polka dots, nabori i volanima izražavaju njenu ženstvenost i njen razigran, optimistična priroda.

Ukoliko želite da igrate sa ovim ženskog elementa, uparite ih prilagođena, osnovne opcije. U FranceTC 2, Charlotte iznenadila u smaragdno zelenoj haljini s velikim talasati po prednjoj strani. Je talasati mogla preplaviti a petite okvir, kao što su Charlotte, ali na vrhu haljinu je opremljen i koordinirana s jednostavnim priborom.

Rosne očiju i svjež izgled upotpunjuje njen stil

Ne samo da Charlotte se slaže sa njenim pribor da je outfit, ali i njene prirodne karakteristike. Rosne-očima i svježe lica izgledaju otkrivaju Charlotte romantične temperament, ali i njen besprijekoran, klasičnog stila. Kosa joj je izrađen kako bi odgovarao i bilo tumbles preko ramena u sjajnom talasa, ili se petercu u visokom konjski rep.

Za desert u pustinji 'Dodaj bling okovratnik

Maxi haljine su u modi za nekoliko leta sada i Charlotte up ante ovog stila rezanih po dopunjavanja ga sa bling haljina okovratnik i odgovarajuće narukvicu. Dress ogrlice su odličan način za dodavanje napalilo na običan top ili haljinu. Kada u haljini okovratnik, podesite kravatu na poleđini da biste dobili najbolje dužinu tako da odgovara dekoltea.
Poljski, Preen, stil i jednostavnost, Charlotte utjelovljuje sve ove osobine u njenoj ličnosti i njen stil. Uzmi stranica od knjiga ovog Park Avenue princeza, a biti zavist mnoga uptown višeg društva.

Glavna slika: polyvore.com