Stavi noge mamu - sa odmora na plaži u Francuskoj | BA.DSK-Support.COM
Moda

Stavi noge mamu - sa odmora na plaži u Francuskoj

Stavi noge mamu - sa odmora na plaži u Francuskoj

Ona je napravila osećate WOW toliko puta: Sada je vrijeme da joj osjećati WOW! Osvojite Mozambik plaže odmor za tvoju mamu sa Sorbet...

Mozey dole u Mozambik gdje sunce uvijek sja, a voda je uvijek topla...

Spakujte bikini 'coz ćemo na holi-yay!

Osvojite 5 suncem Sational noći u Massinga Beach Lodge u Mozambiku jednostavno kupovinom Sorbet poklon karticu za 22 EUR ili više u bilo Sorbet radnji između 26. Aprila do 31. Maja 2017. Godine.

Da Baby. Zato se pasoš spreman: otok stil je samo daleko poklon kartice!

Sorbet poklon kartice se mogu iskoristiti na tretmane uključujući nokte, masaže, tretmani za lice, voskovi, nadogradnju trepavica i više ili proizvode, kao što su Dermalogica, Environ, u sorbet Collection, Morgan Taylor, OPI, Vinylux i još mnogo toga.

Uz čvrstu reputaciju izvrsnosti usluga, mama može uskočiti na njene lokalne Sorbet salon i lebde se na balon oduševljenja.

Bilo da se radi noktiju, masaže, depilacije ili lica, Sorbet izvlači sve prepreke kada je u pitanju potpuno zadovoljstvo gosta - upravo ono što članovi Sorbet lojalnost su došli da očekujete od bilo kojeg Sorbet radnji širom zemlje.

Sjajna vijest za vlasnike Klikova ClubCard: zaraditi klikova ClubCard mjesta, kada ste kupili poklon karticu u najbližoj Sorbet trgovine.

Dan poklon Majke koje mogu promijeniti život

Make Mama je dan i promijeniti život žene. Kupiti Limited Edition SEW (Sorbet osnaživanje žena) temelj narukvica u radnji za EUR 3 i pomoći šire ljubav.

SEW i Povezati se prikupe sredstva za obuku u nepovoljnom položaju žene kao noktiju tehničari, stvaranje mogućnosti za zapošljavanje i pružajući im je vještina koja se može nositi do kraja života.

Paint it Forward

Možete odabrati i da Paint It Forward kada imaju tretman u radnji - Dodaj EUR 1 na bilo koji tretman noktiju kao donaciju SEW.

"Filozofija je Sorbet Group je napraviti razliku u životima ljudi. Jednom smo je počela izgradnja robne, željeli smo dati nešto natrag i stvorio SEW fondacija koja se zalaže za Sorbet osnaživanje žena. SEW daje nam priliku da učini nešto za zajednicu. Ima toliko ljudi koji se bore u životu, a to im daje priliku da ispuni svoj potencijal -. Nema veće poklon u životu nego što je neko tu priliku "- Ian Fuhr, direktor