Šta da nosite u svojoj kancelariji Božićna zabava | BA.DSK-Support.COM
Moda

Šta da nosite u svojoj kancelariji Božićna zabava

Šta da nosite u svojoj kancelariji Božićna zabava

Božić stranke mogu biti veoma zabavno, pogotovo kada se uzme vremena da dotjerati, ali nikada zaboraviti da su i dalje funkcije kompanija (bez obzira da li tvoja ili nekog drugog je da ste pozvani da), pa neka pravila se moraju poštovati....
Evo nekoliko savjeta za što veliku predstavu od vaš predstojeći kraj funkcije godine:

Šta dress code pravila bi trebalo da se pridržavaju?

S obzirom da je ovo funkcija kompanija, zapamtite sljedeće:

U svim ostalim doba godine, vrlo otkriva stavke su veliki, ne, ne, i tvoj kraj funkcije godine ne razlikuje se
Košulje imajući psovke i pogrdne parole su van 'nisi 16, pa čak i ne idem tamo
Don' koristim ovu priliku da rodi sve: držati vrlo kratke suknje i haljine za vikende ili slobodnog vremena. Zadnja stvar koju želite da se radi u vaše stranke vuče odjeću dole! Vi ćete izgledati i osjećati nelagodno.
U zavisnosti od kompanija za koju radite, jeans može biti prikladno (s obzirom opušteniji radnog okruženja). Ako nisu prihvatljive u normalna vremena tokom cijele godine, oni nisu prihvatljivi na ovoj zabavi.

load...

Šta treba da se nosim u moj ured božićnoj zabavi?

Neke kompanije će imati dress code za Božić stranke ( 'dress up kao svoj omiljeni božićni lik ili neke druge jednako smiješno unstylish). Ako je to slučaj, oblače ga i podivljaju sa temom.

Ako se, međutim, nema dress code je data, a zatim slijede ova pravila, tako da ne dobiti pogrešno (i izgledaju kao Rudolf, dok su svi ostali u kostima i bluza 'Potreban sam vidio sramotno! A karijeru ograničavajući?)

Držati pravila oblačenja umu vaše kompanije i haljinu u skladu s tim, ali igrati se pomalo

Dodajte neke dodire glam na svoj outfit: crvena štikle, crveni ruž, imela na reveru, ili Santa šešir. Ubrizgati malo zabave u svoj izgled!
Planirajte svoj outfit ispred: ćete tada nositi svoj normalan rad outfit u toku dana, ali mijenja se vaša stranka haljini na kraju. Planiranje outfit ispred vremena (i pokušavaju ga kod kuće) znači da ste mislili na sve (i nije zaboravio pete ili čarapama kod kuće)
Nemojte nositi ono što bi normalno nositi na posao, na primjer kvačilo torbu ili šarene bluzu. Ako vaš Božićni party završava na lokalnom pub, barem si obučen za tu priliku.
Jedan se to, drugačije frizuru obično nose na poslu je velika mogućnost.
Hoćete li imaju posebnu ulogu na toj zabavi? Da li prihvatanje nagradu ili govor? Prerušiti se čak i više ako je to slučaj: prilično koktel haljina ili zadivljujući petama će učiniti trik
Ne radi seksi 'radije odlučiti za elegantne (istraživanja pokazuju da kada se oblačiš na sofisticiran način, vi se doživljavaju kao menadžment)
i iznad svega, koristite priliku da se pokaže da si dostojan plaćaju više! To znači da tražim i dobar osećaj!

load...