Sakrij svoje kruže ispod oka kao stručnjak | BA.DSK-Support.COM
Moda

Sakrij svoje kruže ispod oka kao stručnjak

Sakrij svoje kruže ispod oka kao stručnjak

Panda oči nije lepo! Oni učiniti da izgledate umorno, naglasio je i starije. Saznajte kako da ih prikriju...

Ove plavkasto-crne diskoloracije su prvenstveno uzrokovan curi kapilara koji stvaraju sićušne lokve krvi ispod površine kože.

Alergije, hormon fluktuacije, i nedostatak vitamina pogoršati pojavu tamne senke ispod oka.
Dok kući pravna sredstva, kao što je postavljanje hladno krastavac kriške ili kesice čaja na svakom oku, pomoći da se smanji nadutost što može učiniti podočnjaka više istaknuti, najbolji način da riješi tvrdoglava rakun oči je da se prikrije sa make-up.

load...

Prema make-up maestro Bobbi Brown, najbolji način da se uljepšati izuzetno tamne ispod očiju krugova je da počne sa pink- ili breskve tonirana korektor, a zatim sloj žute tonirana korektor.

Bobbi Brown ispod očiju korektor predstavlja lagana formula koja dolazi u različitim peachy nijansi da živnuti umorne oči odmah - jednostavno maženju ispod očiju sa prstenom prst, pustite da se osuši i nanesite korektor preko.

Koristite kreme korektor

Krema korektor je obično najbolji izbor za smanjenje tamnih krugova. Sloj korektor (preko korektor) na tamnoj područja oko očiju, vodeći računa da se neprimjetno stapaju s bilo korektor četke ili redovne temelj četkom. Ovo održava lagane teksture a pruža dovoljno pokriće za problematična područja.

load...

Koristeći temelj četkom također smanjuje kontrast između korektor i ton kože kombinirajući ostaci temelja na četkicu sa korektor za prirodniji izgled.
Nanošenje korektora oko očiju, a posebno na šuplje strane nosa (spot pored očne duplje), pomaže da se otvori oči i učiniti ih izgledati svjetlija. Obratite posebnu pažnju na unutarnji kut očiju, osiguravajući su dobro uklopljena. Ne zaboravite da postavite sa dozom praha kako bi se osiguralo da sve ostaje stavio!

Koji korektor?

Izbor pravog brand korektor je također važno. Shop oko da onaj koji radi najbolje za vaš tip kože i tonus kože, imajući u vidu da je vaš korektor treba da bude jedan nijansu lakši od vašeg temelj. Predlažem:

  • MAC Select Cover-Up - ovo visoko pigmentirana formula ima teksturu lagani i treba samo dab za punu pokrivenost
  • Yves Saint Laurent Touche clat Radiant Touch 'glatka i kremasta, to je jednostavan za primijeniti marker olovka sa ugrađenom četkom radova za sve tipove kože

Jednom kada ste pronašli nevjerojatan korektor i naučiti da ga primjenjuju na odgovarajući način "rezultat će biti mlađi, šire, i svjetliji tražim oči.