Proljeće - ljetni trendovi 2017 - 2018 | BA.DSK-Support.COM
Moda

Proljeće - ljetni trendovi 2017 - 2018

Proljeće - ljetni trendovi 2017 - 2018

Nabavite okus trendova za ovo ljeto na modnoj reviji u Hyde Park ove subote 12. Septembar....
Hyde Park Kupovina, što je sinonim za vrhunski međunarodni brendovi, je objavljivanja trend analitičar Dion Chang prognozirati sezone dolazi pomoću oznaka izvući iz mnogih butika centra i prikazujući ih sa francuskim twist.
Trendovi pokazuju počinje ludilo ove sezone i nudi modni naprijed priliku da nedeljno vidjeti međunarodne modne vruće sa rampe Milana, Londonu, Parizu i New Yorku prije nego što naš domaći dizajneri pokazali slučaju njihove zadivljujuće kolekcije na Francuska Fashion Week.
Za svoj modni fix udario Hyde Park Shopping u subotu 12. Rujna u 12:00 i pogledajte predstavu.

Preokret 'Ljeto 2017

Rewind "The Bush
Gledajući unatrag, ovaj robusni pionir izgled podseća natrag do početka doseljenicima. Suština je jedan od nade u teškim vremenima i postoji snažna tema žive od zemlje.

Oštre teren dovodi do izgled tkanine 'pooštrila autentičan denims i casual košulje, nose-u i malo uznemiren. Boje govore svoje okruženje: prašnjave, pere, istrošenih i izbledeli inspiriran trek kroz oštre sušnim pejzaže. Rusted željeza, suhe trave i grmlja zelje kombinuju i sa autentičnim i vintage denims.

load...

Autohtonih umjetnost nadahnjuje pravcu print, sa pričama ponovo otkrio u moderne grafike. Sukobljenih kultura čine smorgasbord od kojih da odaberete i odabrati. Dotrajalih u kože se koriste za stvaranje dodatne opreme, a izgled je obnovljena sa nizom sportskih obuće u jarkim bojama.

Igrati 'The Farm

Ovaj trend je sve o ovom trenutku. Ona se fokusira na održivost kao način života. Lokalizacije i selo mentalitet su ključni za ovu ideju "i reakcija na globalizaciju i masovne proizvodnje.

To je sve o farmi, tako da vidimo lišća, cvjetnih i životinje u motivima. Poruka je o životnoj sredini i žive u skladu sa bližnjem. Ključne riječi uključuju ugovoriti, zanat, ručne i organski. Izgled je vrlo praktičan i vođena komunalnih, pa vidimo komunalnih džepove prolazi u jakne, košulje i kratke hlače.

load...

Traperice, playsuits i haljinama od tila označiti izrazito neuobičajen ženstvenost za djevojčice. Dodatna oprema su sve stvari vrt u vezi: čizme, vrt kape, ručne izrade nakita i reciklirane torbe i sitnice. Ovo raspoloženje istražuje paletu zelenih, od svježeg, zemljani i organski, na vrelu i obojeno. Neutralne beli sa oštrim bobica akcentima posvijetliti i uljepšati raspoloženje.

Pauziranje 'The Karoo

Ovo je faza na preokret gdje je sve zastane, a ne u odmor, ali uz određene dinamičke napetosti. Nomadi su inspiracija. Desert lutalice i putnici nam trag u stilu.

Meke, labave dres plete su umotani i slojevita oko tela, ali ne i konstruktivan. Postoji pokret, što ovaj ključni sportski izgled za ljeto. Tkanine su funkcionalne i obrada je tonske sa kontrastom od visokog sjaja poliranog pamuk.

Drapiranje, prikupljanje, sklapanje i vezivanje su ključne podatke o ovome izgled i vidimo sve načine stila pantalone srednje-istočnoj dolazi ovuda. Motiva i obrasci su arapski i pustinja inspiriran i on je glava postaje ključni fokus, vezan, umotana, i s kapuljačom u uzorkom marame.

Ruksaci su ponovo otkrio kao pribor izbora, hip torbe izrađene su od meke kože i otvorenim prstima sandale amortizera svoje stvari. Desert trekking nadahnjuje paletu: boje koje rade u laganom tkanine i labave slojeve dres, bogat neutralne poput tikovine i mahagonija dati gravitacije na raspoloženje, što se može olakšati belim na belom efekt i snimke paprike i nebo plavo, za pravi pustinji iskustvo.

Fast-Forward 'sjevernoj obali

Idemo dalje, ovo raspoloženje je optimistično, egzotični pobune boja, print i sukobljenih kultura nalazi na indijskom putovanje. Teme uključuju prikupljanje i zaduživanja: Kaftans uparen sa bermude i sundresses sa bikini vrhovima.

Otisci i obrasci su indijski i kašmirski inspirisana sa nekoliko vintage dragulja bačen u. Boje su žive, nadoknađen kreda belih. Bright treperi odvesti na polu-fluorescentne ton koji su suncem beljene i postaviti protiv tropske, voćni pozadinu.

Tkanine su lepršav, kao voal i šifona. Presvlačenje i platna čine osnovu ovog casual wear izgled, sa madras provjere i nestao pruge za gospodu. Dodatna oprema uključuje sve visoke ljetne spajalice poput plaže kape i sunčane naočale, sa štampanim šalove i torbe za plažu i neke etničke nakit bačen u mix.