Problemi sa brajevom su rešeni | BA.DSK-Support.COM
Moda

Problemi sa brajevom su rešeni

Problemi sa brajevom su rešeni

Saggy grudi? Kopanje u trake? Jahanje na zadnji? Mi smo sve vaše probleme grudnjak poredani...

Jedna stvar svaka mlada djevojka može biti siguran je da će razvijati grudi, i sa ovim grudi dolazi pitanju pronalaženje odgovarajućih, udoban i odgovarajuću veličinu grudnjaka.
Mnogi od nas jednostavno greške sa vrstama grudnjak i veličinama nosimo, što dovodi do crvene oznake na koži i meso ispupčen sa strane.
Ništa nije lošije nego da moraju ići kroz cijeli dan potrebe da poigrate i prilagoditi zbog labave trake ili underwires. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći popraviti vaše probleme grudnjak

Probate

Prvo i najvažnije, važno je imati odgovarajuću ugradnje. Ovo će vas spriječiti od trošenja hrpe novca na neugodno ili neprijatnih grudnjaka. Preporučuje se da vam grudnjak veličine mjeriti oko dva puta godišnje.
Lokalnim trgovinama gdje se to nudi besplatno uključuju Woolworths, Edgars i La Senza. A grudnjak je svakodnevna opterećenja, tako da je vrijedno uzimanje da malo više vremena da se meri i pronaći savršeni grudnjak.

load...

Combat dojke izbočina

Ako vaš grudi ponekad se iskrive od vrha ili strane vašeg kup, onda morate ići do veličine kup, tako da grudi su potpuno uvukla u čaše (Dakle, ako ste nosio B kup onda pokušati C cup).
Bra stilovi se razlikuju; neki su niži rez od drugih tako da ćete možda morati promijeniti stvarni stil grudnjak kako bi osigurali punu pokrivenost dojke. Ako je primjetno da ti onda je definitivno očigledno drugima.

Veliki svakodnevni grudnjak je Sweet Curves underwire grudnjak iz Triumph 'dovoljno udoban za svakodnevnu upotrebu, ali i dalje seksi u čipke.

Govoreći podrške, to je posebno važno da li vaš grudi su dobro pazili kada radite nešto, pogotovo ako ste pokrenuli. Pokušajte moć Triaction sportski grudnjak iz Triumph 'napravljen za veliki uticaj sportskih i nudi neverovatno udobnost. Od EUR 16, 95, u robne kuće i Sportsmans skladište.

load...

Grudnjak vožnja popravci

Jednostavno rješenje za grudnjake koji imaju tendenciju da se vozi svoj povratak je da se pokuša čvršću kuku ili produžiti naramenice tako da grudnjak stoji čvrsto. Grudnjak treba sjesti na istu visinu cijelog obrnuto vaše tijelo.
Ako se to ne onda raditi možda ćete morati da ode veličinu leđa, ali je važno imati na umu kada se spušta veličine nazad da će veličina kup dobiti i manji. Na primjer, ako ste našli da je 34B opremljen dobro u kupu, ali je bio prevelik oko leđa, a 32B će imati nešto manji kup. Dakle, budite oprezni da ne svode na jedan mjerenja i zaboraviti druge jer onda tvoj problem će i dalje neće biti riješen. Asistenti u donje rublje odjelima trgovina su uvijek pri ruci da pomogne pitanja ili sugestije.

Trake kopati u

Kada grudnjak remen oko tijela kopa u, ovo je i problem veličine bend. Veličina je premala tako pokušati će se leđa veličine tako da se remen odgovara čvrsto ali udobno i ne vozi se. Alternativno možete probati grudnjak sa širim bend. Ako vaš naramenice kopaj, onda možete ih prilagoditi i učiniti ih malo labavije ili ići na širu naramenica 'ovi imaju tendenciju da budu udobnije.

Opuštene grudi više nema!

Pokušajte grudnjak stilu sa odlasku čaše i / ili i underwire ako već ne čini. Ovi daje više podrške i lift. Pokušati izbjeći rastezljive tkanine, a ako su imali iste grudnjak za neko vrijeme, onda to može biti samo vrijeme za novi.

Underwire ubadanjem

To nije samo neugodno, ali može biti bolno! Nikad ne perite donjeg rublja / grudnjake u toploj vodi ili stavi ih u kosu, jer to može oštetiti tkivo, što je rezultiralo u underwire viri.
Veličinu bend može biti prevelika ako se to dešava, ako je vaš bend kreće oko vašeg tijela, ovaj trenje nosi niz kućište pokriva underwire, što u konačnici dovodi do rupa za žicu da iskoči.
U zaista loše u formi, ove rupe može se javiti u roku od nekoliko sati. To se može fiksirati izmjena i / ili manje veličine bend.

Za push-up bez brige bode žica, pokušajte Wirefree 'Full of Wonder' push-up grudnjak od Wonderbra. Oko EUR 33, koji je dostupan na većini robne kuće.