Pokupio sam jedan od kraćih kičeva | BA.DSK-Support.COM
Moda

Pokupio sam jedan od kraćih kičeva

Pokupio sam jedan od kraćih kičeva

"Uzeo sam jedan od kraćih bičeva i zagleda se u

Glupost od Jassy MacKenzie. S & M mi se nikad pročitao prije!

Postoji mnogo iskušenja i nevolje u Emma Caine život. Njen muž je mozak oštećen, njen 40. Rođendan je na pomolu, ona je izgubila posao, a svoje dane kao vlasnik kuće su odbrojani. Uprkos šanse biti drastično protiv nje, Emma odbija da ide bez borbe! Oslanjajući se na nju saucily proćerdan mladosti, ona odluči da uspostavi dominaciju šefa u leđima vrt, s njom zupčanika Jahanje kao savršen starter-kit za neke S & M.

load...

Ludost je gut-wrenchingly smiješno nova knjiga iz Jassy MacKenzie, i uzbudljiv istraživanje jedne žene borbi za procvat i dužine (lanaca i bičeva) na koje se ona prisiljena da ide! Pogledajte kratki ekstrakt ispod za malo teaser za ono što je u prodavnici kada pročitate Folly!

Uzeo sam jedan od kraćih bičeva i zagleda se u oduzet pokrivač, zamišljajući da je golim stražnjice jednog od mojih klijenata.

"Ti ćeš uzeti neke teške kazne sada, patetični mali slabić," najavio sam. Podigao sam bičem iznad glave i doveo ga teško. Bilo je dosadno, thwacking zvuk kao teška tkanina apsorbuje utjecaj i mali oblak prašine nadima se.

load...

Udario sam ćebe iznova i iznova dok sam stavljajući sve svoje snage iza udaraca. Kako bolan bi takve batine osjećati ako se spustio na ljudsko meso? Morao bih da naučim da sudi kako je teško pogoditi. Neki klijenti će biti u mogućnosti da obrađuju više boli od drugih. Neki bi žele vidljive tragove ostavio; drugi ne.

Dok su se mogli izjasniti za kaznu mora zaustaviti, tu bi trebalo da bude sigurno riječ na mjestu. Neki bi uživali moli za to do kraja, znajući njihove zahtjeve će biti surovo ignoriše i njihove pozive za milost zanemariti. Morao bih biti u stanju povući liniju. Da biste saznali granice i sudija moji robovi 'koliko svaki od njih mogao uzeti.

'Er- me izvinite, gospođo? "

Okrenuo sam krug, shvatio sam da je i dalje mahao bičem, i spustio je u žurbi. Obučen u plavi kombinezon, rad čizme, i njegova plemenitih žuta Kaizer Chiefs bejzbol kapu, Dobrota stajala odmah ispred otvorenih vrata. Zurio je u mene s zabrinut izraz, kao da je zabrinut zbog moje očigledan nedostatak sposobnosti kontrole bijesa.

'Gospođo, da li će se voziti? "

Pratite ovaj link da pročitate više! http://randomstruik.co.za/us3rd0cs/9781415203910-1357815234.pdf