Pokažite (ili sakrijte) te krive sa draperijom | BA.DSK-Support.COM
Moda

Pokažite (ili sakrijte) te krive sa draperijom

Pokažite (ili sakrijte) te krive sa draperijom

Ženino tijelo je poznat po valovitih krive i što bolji način da im pokaže onda ih drapiranje u mekom, teče, ženstvena tkanine?
Pročitajte na za neke savjete o tome kako uključiti draperija u svoj ormar za flirtier, ženstven izgled.

Gdje da nose draperija

Draperija je tako odličan alat za skrivanje nedostataka, ili naglašavaju svoj omiljeni bita. Poigrajte se sa draperija u sljedećim područjima:
Ramena i ruke: ako želite da sakrijete svoje ruke, zavese su odličan način da se to učini. Prebacio rukavima će pasti lijepo i sakriti bilo dokaza o bingo krila.

Međutim, prebaci rukavi se učiniti da izgledate malo veći od tebe, pa se potrudite rukavima nisu previše obimni i postoji neka struktura oko rukava. Vrhunski sa prebacio rukavima i šljokicama rame ukrasima ne samo na trend, ali bling će pomoći dati rukav neke strukture i težine.
Grudi: drapiranje je silikon implantata svijeta odjeće i mogu povećati vaše grudi, bez obzira koliko mali su. A halterneck stilu ili asimetrične stilu s puno draperija preko grudi možete dodati centimetara gdje ih želite.
Noge: ako imate srijeda noge - kao u ", kada je oni nece slomiti?" - dodati neke oblik u obliku prebacio pantalone, kao što su šalvare. Oni će dati mršave noge neki oblik, a oni će laskati leggy djevojke pokazujući svoje Lanky dužine.
Stomak: ako ste jedna od onih žena, kao što sam ja, uz malo pseto u donjem trbuhu, drapiranje je odličan način da se sakrije. Međutim, ne ogrnuti se u naborima tkanine, pobrinite se da drapiranje drži telo na najtanjem kako bi vam pokazati stvarno rade neke oblik.

load...

Najbolje boje za draperije

Idi za jednobojnu za draperija kao nabori tkanine dodajte dovoljno detalja i ispis će se gubi. Idi za prekrasnu boju koja odgovara vašem tonu kože, kao što će se to nosi kao jednobojna.

Jarkim bojama poput crvene ili kobalt plava izgledaju sjajno i mekše boje kao što su bijela, siva ili losos izgled ženstvenija.

Isprobajte prije nego kupite

// Ako nemate ništa uvijenih u ormaru ali bi volio probati igranje okolo sa ovaj izgled, evo jednostavan način da probate prije nego što kupite.

load...

Ako imate veće bokove, povucite nabora tkanine više do sredine tela ispred stomaku, da se ne napravi kukove izgledati veće. Ako imate tanak struk i manji bista područje, povucite haljina se malo i ostavite tkaninu da pada tiho preko pojasa, dodajući neke meke nabore na tkanini leži preko grudi i iznad struka.
Poigrajte se s onim što ste vlasnik, a ono što ste uočili u prodavnicama, a vi vezani pronaći neke zavjese koje su prave za krive.

Slika: stylehive.com