Pobedite zimsko suvoće: nove hidratantne lepote | BA.DSK-Support.COM
Moda

Pobedite zimsko suvoće: nove hidratantne lepote

Pobedite zimsko suvoće: nove hidratantne lepote

Sezonske promjene utiču na kosu i kožu, a zimi, hladnijim, kosu zrak može isušiti kožu. Srećom, uz prave proizvode, to je lako izgledati dobro bez obzira na hladno sezone.

Piling, piling, ljuštiti

Riješi suha, peruta kože piling na redovnoj osnovi. Najbolji način da to učinite je da koristite piling rukavice svaki put kada tuš i povećaju efektivnost sa piling piling tijela.

Gore: Beauty Factory Co Originals tijelo poliranje, 5 EUR, beautyfactory.co.za.

Bump up vlažnosti vašeg tela

Ne morate zamijeniti svoje redovne ljeto losion Tražim maslac za tijelo više. Mnoštvo novih losione tijela pohvaliti intenzivnije hidratantne formule su sada van na policama. Lično, volim da se prijave malo ulja nakon tuširanja dok je koža mi je uvijek vlažna, kako bi pomogli pečat u moisture.Above: Dove Intensive Prehrana losion za tijelo za dodatnu suhu kožu, EUR 3; Nivea bogaćenje njegujući tijelo hidratantna krema za suhu kožu EUR 2 i argana 5 Precious ulje eliksir za tijelo i lice EUR 7, 99, ekskluzivno za klikne.
Kada je u pitanju vaše lice, ne morate da se prebacite na teži losion. Umjesto toga, pazi za hidrataciju serumi kao Coverderm je Maxydrat. To je dovoljno lagan za nošenje ispod redovne dnevne hidratantne kreme i da će položit razine hidratacije vaše kože do maksimuma. Iznad: Coverderm Maxydrat serum, 2 EUR 9, odabranih ljekarni.

load...

Investirajte u masku za lice dobra hidratacija

Daj lice poticaj vlagu to žudi za masku za lice hidratantna i koristiti ga barem dva puta tjedno. Novi ultra hidratantna i instalacije vode maska ​​Decleor a ide na kao krema, ali nakon brzo masaža, to pretvara u luksuznu, lijepo mirisne ulje koje vlaži i čini punijma kožu kako bi se smanjila finih lines.Above: Decleor Hydra-cvjetni Multi-Protection ultra hidratantni i instalacije vode stručni masku, 23 eura.

Ne zaboravite na usne

Umiruju ispucale, suhe usne sa dobrim balzam za usne. Mnogi od njih su multi-Taskers, u koji se mogu koristiti da bi suvim zanoktice na odstojanju too.Above: Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intenzivna obnova za usne balzam, 11 EUR.

Koristite duboke šampon uređaj i uređaj

To je ne samo vašu kožu koja pati tokom zime, ali i kosu. Koristeći uređaj na bazi silikona, nakon šamponiranja će pomoći pečat vlage u vratila kosu. To je obično naveden u sastojke kao dimetikon ili bilo koji završava s '-cone'.
Schwarzkopf je novi Ultimate Oil Elixir klasa, osim sadrže silikon za kosu ravnanje, također koristi hranjivo arganovo ulje i shea maslac.

load...

Sad mi reci, da li postoje hladnom vremenu kozmetičkih proizvoda jednostavno ne možete živjeti bez? Javite mi sve o njima u prostoru za komentare.