Pletenice, peciva, vrtvice i vijci... ideje glamura za matricu za plesne dlake | BA.DSK-Support.COM
Moda

Pletenice, peciva, vrtvice i vijci... ideje glamura za matricu za plesne dlake

Pletenice, peciva, vrtvice i vijci... ideje glamura za matricu za plesne dlake

Desno sa tamo sa haljinom, jedan kosa je vrlo značajan. Sa matric ples sezone dolazi, vrijeme je da počnete odlučivanja o haljinu i 'uradi.

Donald Olive od Bespoke kosu (u prizemlju, Lion Match Office Park, 892 Umgeni Road, Durban), daje neke vrijednosti preporuke na popularnim frizure za vas rock na matric ples u ovoj godini:

Waves

Pletenice

I dalje u modi, pletenice mogu biti osmišljeni na mnogo načina da odražavaju različite stilove od Bohemian beachy princezi prilično.

load...

Spljeskan pletenice dati beachy izgled; dodati cvijeće i promijenite ga da izgleda boho-šik. Spljeskan pletenice su francuski pletenica ili običan pletenice koje su izvukli blago mu dati ravniji i puniji izgled.

A twisted cvjetni kruna je također popularan izbor

Kosa je podijeljena i pletene u odjeljak na svakoj strani. To se onda uvrnuti do vrha glave i prikovani blizu linije kose da formiraju krunu. Malo cvijeće, biser klipova ili Diamante se zatim ubacuju u petlji, ili cvjetni traka za kosu može biti postavljen tako da i pletenice i cvijeće su vidljivi.

Prilično pletenica up-do

A omiljeni up stil za mnoge mlade djevojke / Lass / gospođice. Ovaj stil je popularan izbor za kosu koja se lako ispasti iz pregib, ili za nekog tko želi stil koji je udaljen od lica ili želi svoju kosu da ostane na mjestu dok pleše cijelu noć.

load...

U pleteni up-Do se sastoji od bilo koje vrste pletenica koja je zahvatila u punđu, ušuškana ispod ili prikovani.

Lokne

Pola gore, pola dolje lokne - popularna za one sa dugom kosom. Ova frizura daje beachy osjećati ako u neredu i može proći kao glamurozno ako stvorio sa velikim kovrče. Stil može biti boemska ako uključuje vodopad pletenicu da odvoji gornja polovina od donje polovine.

Podignuta kosa sa loknama - ovaj stil ide jedan korak dalje u odnosu na standardne kovrče. Kosa se rastali na željenu stranu i uvijen. Ona je zatim napustio da se ohladi i prsti prolaze kroz kosu.

Kovrdže su onda ili vezani uz traka za kosu i uvrnut, zakačene, ili povukao za stvaranje željenog podignutom kosom.

Postoji mnogo više može se pomenuti, ali popularna kovrdžave podignute frizure uključuju blago podignutim prednjim sa loknama okupili su se na leđa pomoću igle za kosu. Strani stilovi su također stvorili prvi uvijanja kose i povlačenjem od najniže do jedne strane i prikovao.

Punđa

Goddess Bun - jedan od najpopularnijih peciva, inspirisan Beyoncé Knowles. Ovo pleteni lepinja je jednostavna i elegantna. Povucite kosu na vrh glave i kravatu. Povucite kosa preko kose čarapu i stomaka, prije nego što polaže na mjestu. Pletenica poseban periku, omotati ga oko lepinja, i pin na mjestu.

Ovaj izgled je jednostavno nevjerojatan!

Bespoke dlake caters za sve uzraste i nudi punu profesionalnu uslugu u ugodnoj atmosferi. 

Dobiti na trend i doživite matric ples kosu imenovanje na Bespoke dlake pozivom na 031 303 1074.