Pametni novi načini čišćenja | BA.DSK-Support.COM
Moda

Pametni novi načini čišćenja

Pametni novi načini čišćenja

Pranja lice nekada bio najjednostavniji dio svog rutinu za njegu kože, ali sada je postalo umjetnost. To je isto jako važno što je, ako je vaša koža je savršeno čista, bilo kojeg proizvoda koji koristite, bilo da je to osnovni hidratantne kreme ili anti-aging serum će bolje probiti, služeći se malo više za svoj novac.

Dakle, bez daljnjeg odlaganja, pogledajte u ovom svježe novu grupu vrhunske čišćenje.

Clinique Sonic System čišćenje četke, 100 EUR.


Pogodan za čak vrlo osjetljivu kožu, ovalnog oblika glave pohvaliti uglom dojavu da olakšava da očiste oko lukav područjima kao što su strani nosa i kose.

load...

Dok je puni na priključnu stanicu, to je potpuno bežični jednom sve je to uključi i, s obzirom da je u potpunosti vodootporan, može se koristiti pod tušem ili kadom.
Kliknite na strani 2 da vidimo još više pametan za čišćenje...

Smittens, EUR 7, Beauty-worx.co.za

Izgleda kao opranim jednostavan rukavicu-stilu, ali, zahvaljujući pametnom mikro-vlakna tkanja, a Smitten će lako ukloniti šminku i prljavštinu iz vaše lice samo malo vodu. Tu je doslovno nema potrebe da se koristiti bilo koju vrstu sredstvo za čišćenje kao mikro-pilinga akciju radi sav posao za vas.

Ako imate osjetljivu, kožu sklonu ili suhe kože koji ne uzima ljubazno da sredstva za čišćenje ili samo želite super jednostavan način da se čisti, antibakterijski, pH-uravnotežen Smittens bi mogao biti vaš novi najbolji prijatelj.

load...

Olay Regnerist 3 Point Super čišćenje sistema, EUR 21, 99.

Ako ste spremni da probate čišćenje četkom, ali ne žele da investiraju u sonic jedan, razmotrite mogućnost Olay-a. To je u suštini četkicu na baterije sa dvije postavke brzine koja dolazi s malim cijevi njihovih piling za čišćenje lica.


Četkicu nudi dvije postavke brzine na kojima će na čelu rotirati, efikasno uklanjanje potrebe da ručno pomerate čišćenja četkicom kružnim pokretima po vašoj koži. Kao Clinique četkica, Olay je i vodootporan.

Pagebreak

Exfolimate, (cijena TBA), Indulgencespaproducts.co.za

Želim da piling vaše kože, ali ne žele o korištenju piling? Možda ste zainteresovani za Exfolimate, zanimljiv novi ljepotu alat od Down Under. Izgleda kao lopaticom metala oštrice, ali to se može pohvaliti mikro-groove tehnologiju za lagano podignite i uklonite mrtve stanice kože, kao što pokrenete ga vaše tijelo ili lice.


Ne brinite da ćete završiti grebanje ili struganje kožu - žljebovi su neverovatno malecka tako da ne boli malo i, nakon toga, naći ćete vaše kože je vidljivo glatka na dodir.

Nivea zaštita i nega klica zaštitu sapun, 1 EUR, 49.

Želim sve prednosti sapuna klica-busting, ali ne želim da žrtvuje luksuz Beauty Bar? novi zaštita i nega klica zaštitu sapun NIVEA je samo ulaznica po tome što blitzes 99,9 posto bakterija, ali sadrži hidratantne sastojke kako bi se osiguralo da ne isušuje kožu.

Još jedan plus? Ona ima svjež, čist miris koji nije 'medicinski' u najmanju ruku.

Dakle, da li ste primećen ništa ti stalo da probam? Da li ste pokušali sve i imam nekoliko misli da dijele? Hajde da chat u komentarima ispod.