Osvijetlite vitalnost i sjajnu, zdravu kožu | BA.DSK-Support.COM
Moda

Osvijetlite vitalnost i sjajnu, zdravu kožu

Osvijetlite vitalnost i sjajnu, zdravu kožu

Svi želimo sjajne, zdrave kože. I možemo ga svi imaju, ali je potrebno neki posao. Zagađivača, sunce i čak svakodnevnih aktivnosti uzeti svoj danak na našoj koži. Pratite jednostavnih koraka BeautyFrance i uskoro ćete se sija iznutra.

Napuniti na H0

Da ste ga čuli mnogo puta, ali to je istina, piju dovoljno vode pomaže u sprečavanju fine linije od koje se pojavljuju. Ono što ne znaju je da ove linije nisu nužno bore 'su dehidracija linije.

Pratite za njegu kože rutinu i stick da ga vjerski

Vaš za njegu kože rutinu treba da bude specifična za ono što radi za vas. Možda imate tri koraka rutinu, a neko drugi će možda morati slijediti pet koraka. Pokrili smo tri osnovna

load...

1. Cleanse

Dermatolozi preporučuju pranje lice dva puta dnevno, ujutro i navečer. Preporučujemo Ribnjak je Godine Miracle dnevni regenerativni lica Pena, 6 EUR, 99, Garnier kontrolu masnoće Dovršite Deep Clean za umivanje EUR 2, 95, i Neutrogena Ekstra nježni za čišćenje EUR 5, 95.

2. Tone

Nema mnogo ljudi koji prate ovaj korak, jer se sve svodi na trenutnu proizvode, koliko je efikasan vaše sredstvo za čišćenje je i željama. Toniranje pomaže u uklanjanju preostalih tragove ulja i make-up, i treba primjenjivati ​​s blazinicom. Preporučujemo Yardley Oatmeal proèi¹æujuæi tonik, 5 EUR 0,95 i Ribnjak dob Miracle etažirano i Precizno čišćenje Toner, 6 EUR, 99.

load...

Splurge Alert!

Extra tretmani su uvijek efikasna. Dermalogica je Supreme magle, EUR 28, prosti brojevi kožu i brave na vlagu, dok je premijer Solution Sensai je, EUR 102, ponovo budi ćelije kože koje su postale slabije reaguju sa godinama.

3. Hidrataciju

Gubimo vlage u toku dana, a da bi naše kože zaštićena moramo primijeniti ovlaživač svaki dan. Koristeći dva odvojena dana i noći kreme će dodati popravak noćne kreme dodatne pogodnosti ", dok vi spavate, i dan-time kreme, dobro, tijekom dana.

Preporučujemo Revlon Hydra Boost "intenzivna Radiance hidratantne dnevne kreme, 8 EUR i Dermalogica kože krema, 5 EUR 8, kao i Clarins Extra noćna krema, EUR 43 i Johnson Njega lica Noćna krema, EUR 4, 95.

Dijeta

Izreka "ono si što jedeš" je, nažalost, pokazalo da bi bilo istinito.

Prekomjerne količine brze hrane će početi da se pokaže na koži. Zamijenite brze hrane s voćem i povrćem i uravnoteženog obroka.

Super hrane kao što su bobice sadrže antioksidanse, koji dodati vitalnost vašoj koži i stvoriti blistav izgled.

San

Dobar san će pomoći u sprečavanju te crne prstena i fine linije pojavljuje ispod očiju. Ako je bilo više sati u jednom danu svi mi možda moći kako bi dobili potrebnu osam sati vremena odgode, ali pokušaj da se setim koliko je ovo važno za vašu kožu, i napraviti vremena.

U dijelu 2 naših Svjetlosni Vitality seriju ćemo vam pokazati kako da biste dobili zdravu, sjajnu kosu. Ili možete preskočiti na dio 3 i naučiti tajne za savršene kože, kao i ulogu make-up može igrati u dio 4.