Osnovne osnove | BA.DSK-Support.COM
Moda

Osnovne osnove

Osnovne osnove

Jeste li znali da 8 od 10 žena hodaju okolo s pogrešne veličine grudnjaka? To možda ne izgleda kao veliki problem, ali posljedice nošenja pogrešne veličine mogu imati veliki utjecaj na vaše držanje, zdravlje i samopouzdanje.

Dalje od toga, iako "veliki grudnjak može poletjeti 5kg je skinete silueta odmah 'šta više motivacije da li je potrebno uložiti pravo grudnjak?

Bra osnove - Savjeti koji će vam pomoći da dobijete pravu:

Znaci da pazim na koji nosite pogrešne veličine:
Trake koje stalno padaju
Grudnjaci da kopaju u leđa
kupa koji drže klizna se preko bista
Grudi se prosipaju preko vrha grudnjak
maraka na koži nakon upotrebe ( welts, crvene mrlje, rezove u koži)

load...

Druge stvari koje treba imati na umu prilikom procjene grudnjak situaciju:

Kao prvo 'se vama mjeriti profesionalac. Sve od glavnih trgovaca nude usluge grudnjak za mjerenje bez dodatnih troškova za vas, tako da sljedeći put ste shopping, samo pitati za neke pomoći. Imajte na umu da nećete treba uzeti grudnjak za ovo "oni mogu da ti izmjeriti preko odjeće.
Trake na grudnjak ne bi trebalo da rade posao 'bend koji ide oko grudni koš treba. Nemojte biti u iskušenju da podesite dužinu trake ako grudnjak nije ugradnje u pravu 'ovo loše fit je više pokazatelj veličine čaše ili bend širina biti pogrešan.
Neka vam bra podržati težinu vaše poprsje ravnomjerno: kada stavljajući grudnjak na, savijati preko i neka vam bista padaju prirodno u čašu. Ovo će vam dati bolje odgovara.
Nemojte odabrati svoj grudnjak na temelju cijene: ako bude potrebno, ulagati u skuplje grudnjak, ali onaj koji je savršen za vas.
Grudnjak žice treba se dobro uklopile u svoje tijelo i nikada ne treba iseći na vašoj koži
bend bi trebao stati čvrsto oko rebra i nikada ne treba da klizi naniže ili kopati u kožu i treba stati u samo ispod ramena i nikada iznad ili ispod.
Ako vaš grudi padne ispod lakta, brus se ne daje dovoljno podrške.
Ako vaš grudnjak kup bore, onda je veličina kup je prevelika.

Ako imate mali poprsje: slijedite ove ugradnje savjeti grudnjak

Idi za grudnjak sa efektom push-up: Ne samo da će vam dati više samopouzdanja i povećati veličinu kup, to će vam dati lijep gladak oblik.

SAVJET: Nikad ne kupiti push-up grudnjak koji čini da izgledaju više od veličine šolje veći 'da neće izgledati prirodno.
Nosite obrasci: obrasci i dijagonalne pruge na kup učinit će vaš poprsje izgleda veći.

load...

Ako imate veće poprsje 'slijedite ove ugradnje Savjeti grudnjak:

Klonite grudnjake koji imaju padding u njima
Izbjegavajte grudnjake da stisnuti grudi 'to će učiniti vaš propadnem stranama (oprostite na pun!)
Nemojte biti u iskušenju da se za manji kup ili traku veličine
Kloni grudnjake koji imaju male trake 'tvoje poprsje potrebna podrška, i da će ga dobiti samo od grudnjake koji imaju dovoljno trake.
Ne zaboravite da veličinu grudnjaka mjereno svake godine kao bista može promijeniti. Imajte na umu da sve grudnjak marke nisu stvoreni jednaki: jedna marka će vam bolje od drugog odgovarati 'provesti neko vrijeme saznati koji je vaš brend i držati ga.