Obučite se tanko | BA.DSK-Support.COM
Moda

Obučite se tanko

Obučite se tanko

Pogledajte vitkiji na jednostavan način! Napravite pametan izbora, prikriju svoj lik mane i oblačite tanak ove zime. To je mnogo jednostavnije nego što mislite.

Zima dressing je nezgodno - morate da nosite više slojeva da ostanu zagrijati često u zrnasto, glomazni odjevnih predmeta koji definitivno ne svoj lik nikakvu uslugu. Srećom, imamo nekoliko naznake će vam pomoći da se stvari u pravu.

Polaganje ispravne temelje

Oblačite tanak počevši na dnu

Jer zima je tako hladno slojeva mudro je prijeko potrebnih vještina. Započnite dodavanjem debele čarape, tajice ili hulahopke preko donje rublje. Ne samo da ovi odjevnih predmeta te ugrejati imaju i učinak mršavljenja i pomoći da se izgladiti neravnine.

Dodajte još jedan sloj podrške

Nosi trakama majicu s ugrađenim u užem podrška je odlična ideja zimi i za oblačenje sebe tanak. Zašto? Zato što čuva vaše grudi i stomak topao, ali se uklapa u neposrednoj blizini vaše tijelo bez dodavanja dodatnih padding na slici. Unutarnje podrške također pomaže da podigne svoj poprsje samo malo više za zavidan dekolte!

Je bliže pletu je čvršće FIT

Yep svoju pravu! Mršav plete imaju tendenciju da stane više čvrsto na tebe. Deblji plete, kao što su elektro plete, imaju tendenciju da na masi (i centimetara) na okvir. Tako Skinner, bliže pletene vrhova, dresovi i haljine imaju tendenciju da bolje rade u zimskom periodu. Kao dodatni bonus usko pletiva te drži toplije jer je toliko gust.

Izbor gornjem desnom za vas

  • Ako imate velike kukove, ali manji bista, odlučite se za nešto što je više postavljaju oko vaše poprsje, ali klizi niže na svom tijelu kao tuniku stil vrh
  • Ako imate veći stomak, igra sa proporcijama i odlučiti za top da dobro prianja i sloj sa dužim dužine UN-zakopča kaput ili CARDI
  • Ako imate obline svuda, pokazati ih! Ići horizontalno prugasti mršava pletivo dres kao pruge sa pokazuju gola koja struka manji od tvog bista i kukova - naglašavajući vaše oblik.
  • Ako imate veliku bistu, idite za pletenine da obranim preko obline, a ne drže ih. Nošenje podršku rublje će također pomoći.

Nose marame mudro!

Kao i sve ostalo što nose marame također može utjecati na vašu figuru. Ako ste na kraće strane super-dugo šal ne izgleda atraktivno. Po istom principu, ako imate veliku bistu šal može privukli pažnju ako to nije ispravno nositi - radije se odlučite za snood jer zaustavlja iznad grudi. Dobro pravilo je da provjeri da šal ne završava na ili ogrnuti preko područja pokušavaš minimizirati.

To je cipela u

Cipele mogu učiniti ili slomiti svoj izgled. Zimi to obično znači čizme. Koljeno duljine čizme dobro raditi na većini tijela, osim ako si stvarno kratko u kom slučaju ne mogu istaknuti svoj nedostatak visine. Srednje dužine kaubojske čizme i raditi na svaki tip figure! Dok čizme gležanj ne može se izvesti van svima, posebno ako imate zdepast teladi.

Jakne i kapute

Jakni i kaputa su zime spajalica, ali odabiru pravo jedan za vaše tijelo može biti zastrašujuće. Pojasom mantili i vojnom stilu ravno kaputi i jakne dobro raditi na svim vrstama figura pa probajte ove se ove zime. Dugačke jakne i vodopad stil jakni može učiniti da izgledate duže i mršaviji kada slojevita preko opremljenu vrhu. Ako ste u potrazi za kratko jaknu, koja završava tik iznad kuka će poboljšati svoju liniju.