Obrišite svoje obrve kao profesionalca | BA.DSK-Support.COM
Moda

Obrišite svoje obrve kao profesionalca

Obrišite svoje obrve kao profesionalca

Chris Govender nudi korak-po-korak pomoć za oblikovanje obrva kao profesionalac.
U teškim ekonomskim vremenima u kojima živimo, a ne svi od nas imaju novca da bi to dvomjesečno putovanje u kozmetički salon da smo nekako postao toliko navikli.
Sa napornog radnog vremena, nalaženje djecu iz škole i sve ostale dnevne dužnosti koje bi mogle iskrsnuti... Ko ima bilo vremena?

Rjesenje?

Pobijediti one saobraćaj jada, naš ludi cijene goriva i da "to je samo nije dovoljno sati u danu dilema i naučiti kako oblikovati obrve u udobnosti i privatnosti vlastitog doma.

Tri osnove za oblikovanje obrva

A dobro njegovan, stasit obrva čini veliku razliku na svoj izgled i je jedan od osnovnih ljepota nužnost da ni jedna žena treba nikada zanemariti.
Postoje tri sekcije na obrve koje su ključne prilikom kreiranja savršenog obrve oblik u skladu sa vašim lice: početna tačka, luk i krajnju tačku. Ove tri boda pomoći da se stvore iluziju dužine, proporcije i pomoći laskaju lice.
start-linija

load...

Oblik obrva može poboljšati svoj izgled, čak i ako ne sadrže na naslovnici nekih sjajnih časopisa. Kako bi se utvrdilo u kojoj bi trebalo da počne obrve, uzmi olovku / olovku. Ako ne možete naći bilo koji od ovih, onda koristite eyeliner jer čini fantastičnu zamjena!
Sada uzmite svoj eyeliner i da se postroje ga okomito u odnosu na strane nosa i unutrašnjost oka. Dlake koji se nalazi prije tačke olovku treba ukloniti.

Amazing lukovi

Boreći se da se isplata izvrši tačno gdje treba da imaju za cilj stvaranje luk show-zaustavljanja? Pa, to je zapravo vrlo jednostavan. Postavite olovku dijagonalno protiv nos u cilju za najudaljenije ivicu irisa.

Kad god je to linija presijeca obrva (četke zadovoljava obrva) je mjesto gdje treba da se pojavi na vrhuncu luk.

Dolaru prestaje ovdje

Konačno, obrve treba uvijek biti oko iste dužine da vaše oči, jer to donosi dobru ravnotežu u lice. Ugla olovku iz najudaljeniji rub nosa do vanjskog kuta oka. To će odrediti gdje ti obrve treba da se završi i samo kosu koja se nalazi izvan ove linije treba ukloniti.

load...

Preko tweezed?

Dešava se i najboljima. Svaki sada i onda, svi smo se malo 'pinceta sretan, istrgnuti malo više naših obrva nego što bi trebalo, i završiti sa anoreksična lukovima. Dobro nema potrebe da se uzrujavati, samo dobiti svoj olovka za obrve (koji je vrlo sličan olovka za oči) i ispunite retke područjima dok se obrve na kraju izrasti u.
Imajući dobro održavane obrve može uvelike poboljšati svoj izgled a može učiniti čuda za svoj nivo samopouzdanja.
Svi vizažista se slažu da obrve su vam najvažnija karakteristika lica

Pravo obrva oblik se pohvalim svoj oblik lica, balansirati funkcijama i uokvirite oči.
Ne osjećaju preplavljeni kada se pokušava pokušavajte ovo kod kuće. Umjesto toga, samo pratite tri osnove korak po korak, a vi ćete biti sigurni da ste dobili tehniku pravo čak i bez imalo muke!