Novi proizvodi za negu kose u prodavnicama sada | BA.DSK-Support.COM
Moda

Novi proizvodi za negu kose u prodavnicama sada

Novi proizvodi za negu kose u prodavnicama sada

Mnoštvo novi predmeti za njegu kose su na policama ovog mjeseca, od fab linije kose, posebno usmjerene na zadržavanje brinete tražim multi-tonski i sjajna na pristupačan morske soli-prožet za volumen duo koji obećava da će napumpati limp-tražim brave.

Spreman da uskoči?

Veaudry iStyler mini pegla, EUR 75, retailbox.co.za

Uprkos svojoj petite veličini, ova beba brzo se zagrijava do 200 stepeni Celzijusa i distribuira toplinu ravnomjerno preko svoje turmalin ploče koje koriste ionski tehnologiju kako bi se zadržati integritet vaše kose. Je okretni kabl je dobra tri metra, tako da neće biti zaglavljen kleči na podu kao što ste stil i, kao što je teži otprilike koliko i cijev šampona, to je savršen suputnik.

load...

Promo popustu: Kupite bilo Veaudry proizvod iz retailbox.co.za i uhvatimo slobodan Veaudry MyComb da stil i sekcionisanje povjetarac.

Kerastase predstavio novu disciplinu kolekcija

Ako imate suhu, kovrča sklone kosu da ćeš se zaljubiti u Kerastase nove kolekcije disciplini. Sastoji se od šampona (16 EUR), bez sulfata, šampon (16 EUR), uređaj (19 eura), masku (EUR 26) i sprej na uređaj (22 EUR) da svi rade zajedno na glatkom i ukroti teško upravljati locks.The Fluidissime sprej na uređaj je poseban dragulj u tome što čini feniranja zadovoljstvo. Jednostavno Spritz ga na ručnikom osušenu kosu i gledati kako kosa odmah postaje lako peru i kovrdžanja nestaje kao magija zahvaljujući naprednom površini pretvara polimer koji formira mrežu preko osovine kosu ukrotiti čak i unruliest niti. Još jedan bonus? Štiti kosu od topline styling previše!

Da biste pronašli salon trgovac u vašem području poziv 0861 113 964.

Garnier je Nutrisse Crème carstvo se širi

Zima je izgovor da pusti kosu hibernacije pod kapicu. Garnier Nutrisse Crème su samo dodaju nove Sparkle Brown nijansi (EUR 7, 95 svaki) za njihovo prikupljanje.
Svaki prirodnog izgleda, multi-tonski boja obećava da pokrije 100% od sive, a ostavljajući kosu osjećaj svilenkasta i tražim sjajna, zahvaljujući to je formula ulja prožet da hrani kao što je boja.

load...

Creightons Volume Pro šampon i regenerator, 4 EUR, 95 svaki, ekskluzivno za Pick n Pay

Stručno formulisane sa Shaping morske soli, uređaj pro-vitamin B5 i učvršćivanjem protein pšenice, Creighton je novo za volumen duo cilj dati svoju kosu tijelo i odbijaju kao i zdrav izgled sjaj.
Voleo sam da je to uradio dobar posao za nježno čišćenje bez skidanja moju kosu, a zatim stavite u dovoljno vlage kako bi se osiguralo da je lako peru i osjetio dobro uređaj, ali ne i opterećena u najmanju ruku.

Invisibobble podivlja

Žele kosa veza koja neće ostaviti nastranosti u kosi kada ga ukloniti? Invisibobble je bez traga kose prsten specijalno dizajniran za distribuciju svoje držanje na takav način da nećete moći da kažeš kosa bila je vezana za tobom da ga out.The najnovije kolekcije limited edition brend se zove Wild Whisper i inspirisan boje džungle. Mislim metalik zelena (CU kasnije Alligator), svijetle koral (Lepa Flamingo), 'lavica' krem ​​(Queen of the Jungle) i 'fatamorgana' plava (Fata Morgana).

Ćete naći niz od tri ide za 5 EUR u odabranim frizerskim salonima, kao i online preko Everythinghair.co.za.

Vidi ništa ti se sviđa?