Novi alati za lepotu | BA.DSK-Support.COM
Moda

Novi alati za lepotu

Novi alati za lepotu

To su dva ljepotu alata jednostavno morate dodati na svoju šminku komplet! Evo Lowdown...

Ja sam uvijek bio više 'nanesite prstima' vrsta lass kada je u pitanju osnova - istini za volju, ja jednostavno ne mogu biti smeta sa čišćenjem četkom ili zamena spužvom svake sedmice.

Su stručnjaci kažu da prstima grije se proizvod, pomoć kod primjene, pa sam to kao odobrenje za ono što sam već radio!

Čak ga je koristio na Kirsten Stewart u najnovijem Twilight film! Također sam vidio da se koristi u šminke tutorijalima u produkciji The Beauty Department, blog ko-uredio Lauren Conrad The Hills slavu.

load...

Šta se radi?

Beautyblender, izmislio Hollywood šminker Rea Ann Silva, je šminka aplikator sa jedinstvenim eliptičnog oblika i izrađene od posebnog pjenu koja ga čini idealnim za primjenu temelj i korektor.

Prvo, to potopiti u vodu, tako da se nadima gotovo dvostruko svoju veličinu, onda iscedite ga i osušite prije upotrebe da se prijave svoju bazu. Stisni malu količinu proizvoda na ruku tako da otopli, zatim nanesite malo na svoj Beautyblender i primijeniti ga na svoje lice koristeći stippling pokreta, stvoriti besprijekoran, od brušenog efekt.

Da biste se prijavili korektor, jednostavno okrenuo spužvu preko koristiti šiljatim kraju, zbog čega je bilo lako doći do tih nezgodnim mrlje ispod očiju i oko nosa. To se može koristiti za primjenu sjenilo.

load...

Osim bešavnih Finish (bye bye, plima maraka!), Što volio sam Beautyblender je da je tako malo vašeg proizvoda apsorbuje (to je razlog zašto ste ga potopiti u vodu prvi), tako da ne gubite dragoceno temelj. To također čini zaista lako se čisti - samo budite sigurni da neka to kasnije osuše.

Beautyblender prodaje za 13 eura za jednu i 19 eura za dvoje. Također možete kupiti posebne Blendercleanser tečnosti u EUR 9. Beautyblender je dostupan u odabranim salonima i spa centrima u Parizu, ili online na Beautique.co.za.

S druge ljepota alat ne mogu dobiti dovoljno

Nije bitno ono što maskaru koristim - produženje, za volumen, curling ili zadebljanje - uvijek ima isti rezultat: oteturao trepavicama. Neke su bolji od drugih, ali moram još da onaj koji ne nagomilavaju na sve.

Nekada sam koristiti čistu maskaru četkicu od odbačenih cijevi maskare da se odvoje moje trepavice nakon nanošenja, ali nedavno sam dodao možda moja omiljena ljepotu kupovinu ikada šminku torbu, koja je donio ljepljiv stara maskara četkom zastarjela.

Unesite Tweezerman je Folding Lash češalj. Sa ravnomjerno raspoređene pozlaćeni zubi, češalj klizi kroz trepavice odvojiti ih nakon što ih je maskara oteturao zajedno. Skupine nestati!

Kupio sam ovo dok u Velikoj Britaniji ranije ove godine, ali lokalne žene će biti sretni da čuju da je dostupan u odabranim Dis-Chem materijala za 10 EUR. Plus, češalj se sklapa kada se ne koristi u cilju zaštite tih zuba - pametno.

Pazi, iako - više od jednom ja sam skoro uzeti moju oku nije ispravno fokusiranje kada koristite češalj. One male Zubi su oštri!