Nova lepota kupuje - probna i testirana | BA.DSK-Support.COM
Moda

Nova lepota kupuje - probna i testirana

Nova lepota kupuje - probna i testirana

Kim Grey testira neke nove ljepote izdanja, od proizvoda za lice i celulita krema za skalp tonika...

Dermalogica Ultra umirujući Range

Dermalogica lansirao svoj najnoviji klasa, Ultra Calming Range za osjetljivu kožu. Postoji toliko mnogo faktora koji mogu iritirati kožu i čine je zategnuto, svrbi, crvena i peruta. Zagađenje, vreme, opekotine od sunca, alkohola i cigareta puši sve pomoći u iritira naše kože.
Volim Ultra umirujući Mist osvježiti vruće, Usplahirio kože. Ultra umirujući serum koncentrat je super za to užasno upaljene mjesto.

Dermaxime Cellumend celulita krema

U Dermaxime Cellumend celulita krema je daleko najbolji celulita kreme sam probao. Ozbiljno, ne znam da li je to slučajnost, ali je došlo do ogromnog smanjenja celulita na stražnjoj strani noge.

load...

Koristio sam kremu za 2 do 3 tjedna sada na butinama i ja mogu osjetiti ogromnu razliku u teksturi kože previše. Loving ovaj proizvod. Dobiti tehničku i pročitajte više ovdje.

Clinique Dramatično Različite hidratantne kreme

Iako to nije novo izdanje, ja sam koristeći dramatično Different njegujući losion od Clinique usmjerene na suhom kožom prošle sedmice ili tako, a ja stvarno uživaju. Može se koristiti za dan i noć, ima lijep dosljednost, i osjeća malo 'bogatiji' od većine losiona, ali to očito nije gusta, krem-poput teksture.

Moja koža osjeća ugodno, hidrirana i meka. Imajući nikada pokušao Clinique proizvoda, impresioniran sam i uživam u ovome puno! Nema SPF, međutim, tako da ne zaboravite da se prijave da odvojeno.

load...

Bare Clear Solutions Anti Spot piling

Ja sam testiranje ribnjacima Clear Solutions Anti Spot scrub za lice. A piling treba samo stvarno koristiti dva puta tjedno ili tako, ali ove granule su poput meke kuglice koje se raspada perete lice, i tako sam svaki dan koristi. Moja koža je osjećam se odlično.

Malo ide dug put i to je super pjenast. Ovo je odličan proizvod budžet. Ja se da potpuno čista zvuk nakon pranja, kojih je jedan obično povezuje s kožom oduzimanjem svojih prirodnih ulja, ali to definitivno nije ostavio kožu čvrsto ili suho.

Philip Kingsley vlasište Tonici

Mi uvijek mislimo na našu kosu; brižan, bojanje i obično preko uslovljavanja, zaboravljajući o našim vlasište.

Philip Kingsley lansirao dva vlasišta tonici za energiju, hidrat i stimulirati vlasište sa antibakterijskim svojstvima.

Ovo je lako upotrebljiv, ostavi u tretmanu, koji hladan na dodir. Vrlo osvježavajuće. Pročitajte više ovdje.

Glavna slika ljubaznošću kimair.blogspot.com