Neverovatno: Mija organska nega kože | BA.DSK-Support.COM
Moda

Neverovatno: Mija organska nega kože

Neverovatno: Mija organska nega kože

Na nedavnom putovanje na KZN Midlands, naišao sam na Mija rasponu za njegu kože, na odličnoj organske dućan i restoran koji se zvao Dovehouse Organic. Raskošnih dizajn, nastala Durban je svjetski poznati Poremećaj Dizajn, opsega, odmah zapalo za oko.
Mija proizvoda za njegu kože se oslanjaju na biljne ekstrakte i minerale iz zemlje za njegu i pomoć vlastitih ozdravljenja i regeneracije organizma. Iako jednostavna, ovi sastojci su pouzdane kroz vjekove za njihovu sposobnost da vrate telo svoje urođene zdravstveno stanje. Mis filozofija je li to istina zdravlje obuhvata ne samo naše fizičko tijelo, ali i naša energetska tijela. Mija proizvodi sadrže vibratorno pravna sredstva da se oslanjaju na savršenu ravnotežu koje se mogu naći u prirodi.
Svi Mija proizvodi za njegu kože su formulisana sa prirodnim, organskim i nonallergenic sastojke koji se mogu lako prepoznati i koristi vaše tijelo.
Mija za njegu kože je formuliran u skladu sa Ecocert propisima za organsku Certification, a proces certifikacije toku je. Mija proizvodi su non-GMO i, ono što mislim da najuzbudljivije, formulisani su bez upotrebe životinjskog porekla sastojaka ili testiranje na životinjama!

Svaki od Mis tri grupe proizvoda je formuliran da izbalansira određenu energiju. Terapijske vrijednosti pažljivo kombinaciji sastojaka donosi fizičku ravnotežu i zdrav, blistav kože, dok vibracioni pravni lijekovi i eteričnih ulja podržavaju odgovarajući mentalni, emocionalni i duhovni aspekti sebe. Mija smatra da ste više od vaše kože, što je razlog zašto su stvorili zaista holistički proizvoda koje prepoznaju povezanost uma, materije i duha.

THE GREEN RANGE

Proizvoda u Mis Green Opseg su formulisane da budu duboko umirujuće i restorativne. Su specifični botanički ekstrakti izabran za njihovo protuupalno i zaštitna svojstva, da popravi, njeguje i izliječiti zrele i senzibilizirani kožu. The Green Range proširuje svoju njegovanje energije da podrži emocionalnu otpornost, optimizam, hrabrost i povjerenje.
Mallow i Starflower krema za tijelo 200ml PMC 19 eura
Palmaroza Balansiranje sredstvo za čišćenje 120ml PMC 16 EUR
Šipak i Aloe Repair krema 60ml PMC 18 EUR
Frankincense obnove ulje 50ml PMC 15 EUR

load...

THE ORANGE RANGE

Proizvoda u Mis Orange Range su formulisane da budu energizirajući i oživljavajući. Pažljivo odabrani biljni ekstrakti i citrusa ulja imaju za cilj da stimuliše cirkulaciju u dosadan i zakrčenim kože, Oxygenating ćelije kože i podržavajući njihovu obnovu i vitalno zdravlje. U revitalizaciji energije Orange Range nadahnjuje izraz kreativnosti, entuzijazma i fokus.
Stolisnika i Honeybush krema za tijelo 200ml PMC 19 eura
Wild Ginger stimulirajući maska 120ml PMC 17 EUR
nar vitalizira krema 60ml PMC EUR 18
Kardamon i Orange tretman za usne 15ml PMC 10 EUR

Ljubičastog RANGE

Proizvoda u Mis Violet Range formulirani su za detoksifikaciju i uljepšati. Biljni ekstrakti su uključeni za svoje intenzivne Šampon akciju, čime sjaj na ton i teksturu suhe i zrele kože. Zračenja energije Violet Range olakšava otvorenost, svijest, i apsolutna integritet.
Bazga i Violet krema za tijelo 200ml PMC 19 eura
bela glina i kamilice kože poljski 120ml PMC 17 EUR
Ginseng i geranija krema 60ml PMC 18 EUR
grejp i Komorač intenzivne terapije 30ml PMC 11 EUR

+27 (0) 83 279 7258

[email protected]

Www.mioja.co.za

Mija Facebook stranici

Mis blog:

Mija su dostupni na I Heart tržišta (Durban)

I