Nemamo vremena da brinemo o madežima | BA.DSK-Support.COM
Moda

Nemamo vremena da brinemo o madežima

Nemamo vremena da brinemo o madežima

Ariel Auto Liquid ima lak tehnologija za uklanjanje mrlja...

Francuska je moderna žena živi izazovan život, i treba joj garderobu da bi se s njom dinamičan način života. Popularni athleisure habanje - casual odjeće, kao što su znoj hlače i dukserice, dizajniran da se nosi na razne načine - ispunjava ovu potražnja dopuštajući ženama da se lako kreću od posla ručak u klasu teretanu, i završiti natrag na kauč, a sve u isto krpice.

Kreiran s kombinaciju udobnosti i performansi, to je razumljivo da su potrošači skloni da ostanu u svojim athleisure habanje, sa 50% Francuza vjerojatno da to učine. Nažalost, iako, ako će se provoditi puno vremena u odjeću, možete očekivati ​​slučajno mrlje da se dogodi.

Karmin mrlje

To nije samo formula Ariel je da je poboljšana. Sada dolazi sa posebnom kapom koji mjeri savršen iznos dodati na pranje, a dizajn pomaže sa prethodno tretiranje teških mrlja. Nanesite malo Ariel Liquid direktno na make-up mrlja, zatim očistite nežno sa novim poklopcem. Ostavite kapa, Ariel u perilica za rublje na vrhu vaše odjeće, smanjimo temperaturu i operite kao i obično.

load...

Novi poklopac

Razvoj ovog kapa je više od tri godine, ali Ariel je to bila isplativa investicija. Emmanuel Narinx, viši R & D Manager za Ariel, "Želimo pružiti potrošačima budućnosti tkanine zaštite. Naša nova formula je izbjeljivač besplatan, tako da, iako je bolje u uklanjanju masnih šminke mrlja, to neće oštetiti boju tkanine. "

Fashion bloger Aisha Baker, zna šta je potrebno da bi prekrasan ormar tražim svježe. Ona ima nekoliko savjeta za liječenje raznih make-up mrlje.

"Kada je riječ o liječenju make-up mrlje, to je zaista slučaj što prije, to bolje! Tako mnogo make-up proizvodi sadrže boje koje mogu da se postaviti u vlakna, ako se ne tretira brzo ", rekao je Baker. "Druga uobičajena greška je da se dozvoli haljinu da se osuši u mašinu za sušenje prije mrlje su uklonjene. Toplota je moguće postaviti u mrlju i učiniti ga teško ukloniti u budućnosti. "

load...

ARIEL postavlja nove standarde ČISTE da se brine o odjeći koju voliš

Kad skače na kauč na kraju napornog dana, nećete morati brinuti kad razmazuje temelj na svoj omiljeni kapuljačom, jer Ariel te je pokriven.

Pomoći da zadržite athleisure odjeća prekrasnim duže Ariel Auto Liquid *

* U odnosu na najprodavaniji u prahu, na osnovu postojećih podataka udio na tržištu.