Načini nositi maskaru u boji | BA.DSK-Support.COM
Moda

Načini nositi maskaru u boji

Načini nositi maskaru u boji

Kao žene, mi smo uvijek u potrazi za načinima da se miješaju ga kada je u pitanju šminka. Lično, volim igrati sa oči i probati nove načine da se naglasi i da ih pop!

Gleda preko najnovije trendove, ja ću priznati da boji maskara izgleda privlačno, ali ako ste nešto poput mene, verovatno si se da ćeš završiti izgleda kao katastrofa.

Evo nekoliko savjeta o tome kako napraviti maskaru u boji izgledaju sjajno:

Ostavite oči osnovne

Držeći svoj sjenilo osnovni je od suštinskog značaja u donošenju boje maskare posao, kao što ne želite previše zauzet oka. Možete se prijaviti aktova ili highlighter, držeći je low-ključ i jednostavno. Kada se primjenjuje na maskaru, budite sigurni da mrdati četke i nazad za pokrivanje trepavice od korijena do vrha.

load...

Tvoje lice je platno

Uvek je bolje imati dobru kožu za rad, prilikom primjene šminke, tako da odvojite malo vremena za liječenje vaše kože. Usvojiti dnevnu rutinu kože i uzeti dodatni par minuta, tjedno, da piling i primijeniti maska. Imajući dobar za njegu kože režim na snazi, ti su dužni da poboljša prirodan izgled vaše kože, koji će ostaviti tražim sjajnije, zdravije i čvršća.

Naći ćete da vam neće trebati toliko temelj i kada ti se odlučite koristiti, to će se primjenjivati ​​glatko.

Krenuti sa jednostavnošću

Ako ste uplašeni o pokušaju obojene maskare trend, onda se odlučiti za nešto malo manji dramatičan. Koristite maskaru u boji kako biste označili svoje vrhu liniju trepavica i napišite donje linije trepavica običan ili primijeniti uobičajene crne maskare. Na ovaj način, vi i dalje dodajući da je napalilo, ali nećete punu avante garde.

load...

Možete osjećati više samopouzdanja da pokuša punu izgled, sljedeći put. Ne pritisak na sebe, a ne olakšati u novi trend. Na kraju krajeva, ako se osjećate neugodno to će se odraziti i na vaš izgled i nećete uživati, gdje god da idem.

Završite izgled

Ako još niste sigurni o pokušaju maskaru u boji, ići na nešto suptilniji koristeći ga jednostavno završiti izgled. Nanesite šminku kao što obično bi, kaput vaše trepavice sa svojim omiljenim maskaru a zatim koristite maskaru u boji kao drugi sloj, samo na gornje trepavice.

Kombinovanjem dva maskare ćete dodati samo nagovještaj boje na svoj uobičajeni izgled. Vaše oči će imati malo naglasak i bilo svjetlo će privući pažnju na delikatan ukrasima.

Branje boje da ti odgovara

Kao i sjenila, određene boje će odgovarati vašu prirodnu boju očiju bolje od drugih. Želiš da idem s bojama koje ističu i da se oči ne čineći ih izgledaju kao da se radi o stranim objektima.

Crvene i ružičaste maskare su rezervisana za najhrabrije ljepote, kao ove boje, ako nije pravilno primijenjena, mogu se učiniti da izgledaju previše kao grof Drakula. Ako imate zelene ili plave oci, pokušajte maskare s ljubičastim nijansama i ako imate smeđe oči, pokušajte zeleni maskaru.

Ako želite probati nešto malo sigurnije i univerzalna, ići sa teget maskare, jer je još uvijek u blizini crne, ali ima mali nagovještaj boje koje želite.