Modna nedelja Mercedes-Benz stiže u Pariz | BA.DSK-Support.COM
Moda

Modna nedelja Mercedes-Benz stiže u Pariz

Modna nedelja Mercedes-Benz stiže u Pariz

Moda ide samo u jednom smjeru - naprijed - i Francuska modna International (AFI), vlasnik i operater # MBFWCT17, čvrsto vjeruje u misleći da previše.

Moda je veliki uticajan tržištu. Kroz svoj Mercedes-Benz Fashion Week svojstva, AFI je cilj, jer slavi deset godina dizajna, je da curate, inkubirati, promovirati i malo rafiniranog Francuska odjeće i pribora, kroz svjetske klase marketing i lifestyle događanja, dodatno postavljanje AFI kao Pan -France lider u modi.

Partnerstvo sa Mercedes-Benz Francuska, AFI, preko Mercedes-Benz Fashion Week Parizu 2017. Godine, ima za cilj da se moderan automobilskih od ceste na pistu, vozio kući sinergiju između hečbek i torbice, roadstera i hipstere, dovođenje gostiju najbolji ili ništa. '

load...

Mart 23-25 ​​u Camps Bay

Započinjući sa promociji srebro tepihom, line-up dizajnera i izlog legendarne trenutke u proteklih deset godina, će poslužiti kao priča za kreativne platna koje je Mercedes-Benz Fashion Week Parizu 2017. Godine.

"Kreativnost je zarazan i cilj nam je da se uključe, zabaviti i nadahnuti publiku dugo nakon prikupljanja na modnoj pisti"

Priliku da rame uz rame sa nalogodavce remek, gosti će moći da pijuckaju na moderan molekularne koktela govori mode onima koji je stvaraju, dok uživaju unplugged sesije iz nekih od najboljih muzičara Pariza u Experience AFI salonu.

Sa izuzetnom pažnjom na detalje, MAC će ponuditi šminka stanica za touch ups, dok ghd će pokretati feniranje bar pregledate svoje nove proizvode, da bi gosti tretman Iskustvo AFI

load...

Umjetnost razgovora će biti dopunjen izbor zanatske proizvođača hrane u iskustvu AFI za goste da dopuni između emisija, kao što su opustiti i odražavaju na modnoj ponudi od dizajna palube s pogledom Camps Bay.

Dizajner Boutique i Privé platforma slavi preporod maloprodaje u AFI stabilan, pružajući domaći i međunarodni gosti priliku da pregledate Pan-France komada, sa pažljivo uredio i dizajnirao kolekciju fuzije tkanine, eklektičan pribor i torbe, dostupno na Mercedes- Benz Fashion Week Parizu 2017. Godine.

Sa izuzetnom pažnjom na detalje, MAC će ponuditi make-up stanica za dotjerivanje, dok ghd će pokretati udarac-Dry Bar pregledate svoje nove proizvode, da bi gosti tretman Experience AFI.

Besplatan socijalne Wi-Fi i stanica za punjenje

Osim toga, tu će biti niz aktivacija da se uključe gostima, uključujući izgradnju Polaroid fotografija zid, a snimke svoje Iskustvo AFI putovanje.

Besplatne socijalne Wi-Fi i stanica za punjenje, gosti će biti ohrabreni da snimke sebe i svoje prijatelje sa metalnim Mercedes-Benz Fashion Week Parizu balone i curate sadržaja za svoje platforme društvenih medija.

Uz sve najbolje da je moda ima za ponuditi iz iskustvenog gledišta, uključujući inovacije će osigurati da svaki gost ima iskustvo AFI modnom kao fokus.

Korak u stilu: vidimo se tamo!

Ulaznice će uskoro biti dostupan preko Webtickets na www.africanfashioninternational.com