Modna inspiracija od stilskih plus velikih celebs | BA.DSK-Support.COM
Moda

Modna inspiracija od stilskih plus velikih celebs

Modna inspiracija od stilskih plus velikih celebs

Ikada zapitali kako plus veličine ličnosti uspjeli izgleda tako glamurozno? Iako su ovi veliki, prekrasan ličnosti uvijek izgledaju šik, zahvaljujući timovi stilista i dizajnera koji ih oblače, to je povjerenje u vezi njihova tijela i sami da upotpunjuje izgled.

Danelle Millward je Marketing Executive u Captive8 House of Fashion, online butik nudi elegantne haljine za punije figure veličine od 16 do 24. Ona misli da ne morate biti celeb izgledati i osjećati se kao jedan i predlaže vas stil inspiracija zvezdica plus veličine.
Gabourey Sidibe

'Gabourey Sidibe, zvijezda filma nagrađivanih Precious, izgleda divno u ovoj zanosna crvenoj haljini. (Na slici na lijevoj strani.) Sakrije nadlaktice Rukavi dok je V-vrat stvara nevidljiva linija od nje vrat joj torzo dati izgled mršavljenje, kaže Milward.
Sidibe akcija 'Jednog dana odlučio sam da sam lepa, a tako da sam obavlja svoj život kao da sam bila lepa devojka. Nosim boje koje mi se stvarno sviđa, nosim šminku da se osećam lepo, i to stvarno pomaže. To nema nikakve veze s tim kako vam svijet percipira. Ono što je bitno je ono što vidite. "

load...

Ukrasti njen stil

Iznad: Amber oblače EUR 33, Captive8.
Adele 'Singer Adele uvijek impresionira s njom odjeće koji nude niz mršavljenja svojstva zahvaljujući njihovoj boji i smanjiti - saseći u struku i ukrašene tkanine da sakrije nadlaktice ", kaže Milward. 'Produžene haljine i pomoći da se pametno kamuflira veći bedra i teladi dok produžujući figuru da siluetu pojaviti elegantniji.'
'Mislim da je bez obzira na to kako izgledaš, ključ je da se prije svega biti sretni sami sa sobom', kaže Adele.

Ukrasti njen stil

Iznad: wrap haljina EUR 62, Captive8.

Noelene

'Talk show host Noeleen Maholwana-Sangqu skreće pažnju na nju okovratnik-kosti, jedan od manjih područja njenog tela, uz košulju V-vrat. " kaže Milward. 'Potražite košulje koje privlače pažnju vertikalno po sredini tijela, jer to vam se pojaviti manji čini'.
"Ja sam vrlo ugodno kako izgledam. Ja nikada nisam bio mali djevojka. Uvijek sam bio plus-size ", kaže Noelene.

load...

Ukrasti njen stil

Iznad: Iridium vrhu EUR 41, Captive8.

'Te žene prihvataju njihova tijela, kao što su i slave krive odjeću i pribor koji laskaju njihovim puniji brojke, igrajući na svoju imovinu dok prikrivaju svoje nedostatke ", kaže Milward. 'Sa pravim odjeća i stav, francuski okrugao dame mogu ukrasti pažnje. "

Da biste vidjeli više Captive8 modne posjetite njihove online trgovine, www.captive8.co.za.