Modna ikona: LBD | BA.DSK-Support.COM
Moda

Modna ikona: LBD

Modna ikona: LBD

Mala crna haljina ili LBD, je glavna u bilo kojem žene ormar za odjeću - ali da li ste znali da je skoro jedan vijek? Saznajte kako da iskoristite ovaj bezvremenski odjeće stavka...

To je najviše govorio o izjavi komad, default datum ansambl kada imaju "Ja nemam ništa da obučem dan i sve oko go-u za žene širom svijeta, bez obzira na njihovu veličinu ili starosti.

Mi smo, naravno, govorimo o Little Black Dress, koji je postao kultni dio moderne žene ormaru

Zbog svoje popularnosti, neko bi pomislio da je nastala prije samo nekoliko godina, kada je u stvari to ide sve u povratku do 1920. Kada Gabrielle 'Coco Chanel je modni svijet u svoje ruke i održala svoju pažnju u narednim vekovima.

load...

Prvi LBD je uveden 1926. Godine

Ovo je vrijeme kada se smatralo crno kao boja rezervisana za sahrane a perioda žalosti. Međutim, Chanel je imao viziju i stavila iglu u tkanine i stvorio jednostavan i seksi crnu bez rukava haljina. Rez sat samo iznad koljena i opremljena u pravu sa urlajući dvadesetih godina. Smatralo se da je dostupan za žene svih društvenih slojeva i rekao da je "uniforme za žene sa ukusom.

Chanel nikada mogao predvidjeti neposredne i trajne ljubavi žene će imati s njom jednostavno, šik crnu haljinu. U 2017. Je LBD je još uvijek na raspolaganju tokom sezone u većini odjeće trgovaca.

Jedino pravilo u vezi LBDs je da, ako ste žena, morate imate jedan. Stil, rez, dužine i tkanina su sve do svom ukusu. Evo nekoliko načina da promenite svoj LBD

Dodaj malo boje

Pops boje su pravo na trend u ovom trenutku tako jarko CARDI na prohladno noći ili neke šarene naušnice će dodati neke začin na svoj klamerica.

load...

Accessorise

Najbolja stvar u vezi dodataka na jedan LBD je da možete ići jednostavan ili podebljano. Pokušajte ogrlicu izjavu i neke narukvica slaganje za izgled koji će se isticati.

Dress ga

Ako vam je potreban outfit za jednostavnu dan događaj, dodajte šal i stavio na nekim pumpama i imate udoban, slatka dnevna izgled.

Pojas je

Pojas oko struka je siguran način da se vijoriti svoj lik i dodajte malo zabave na svoj izgled. To može biti tanki ili debeli pojas u neutralnom ili svijetle boje.

Ako je ikada postojala je pametna žena s vizijom je bilo Coco Chanel, ne samo da se napravi ženskog ansambla koji izgleda dobro na sve, ali da bi se na najbolji mogući boja postoji "onaj koji ide uz sve, kao i da je za mršavljenje izvrši!