Moda SOS - saveti za preživljavanje | BA.DSK-Support.COM
Moda

Moda SOS - saveti za preživljavanje

Moda SOS - saveti za preživljavanje

Svi smo imali te trenutke 'kada gledamo dole u horor pronaći peta je pukla, naš tajice imaju ljestve, ili crno vino je prosula naših omiljenih bijeloj haljini. Evo pomoć....

Savete ispod će vam pomoći da upravljaju ovim malo kriza malo bolje i sa minimalnom iznosu od sramote

Jasan lak za nokte je korisna, posebno u sljedećim situacijama:

Jasno lak za nokte je također velika da zadrži tipke prilogu: Nanesite lak na popuštanja niti držati dugme za odjevni predmet, i to će zaustaviti teme iz urušava daljnje.

load...

Vlažne maramice su još jedan predmet koji će spasiti dan:

Za hranu koja je pala na svoj izgled: pobrinite se da se time bavi odmah 'kada mrlje postavljen u, oni mogu postati prilično skupo da se bave.

PIPPA LYNCH SAVJET: nemojte ih koristiti na satenski 'umjesto DAB u nered mokrim ručnikom, a zatim očistite mrlju sa soda vodom.

Kako god tkanine koja se bave međutim, ne dozvolite da mrlja postavljen dodavanjem toplotu da ga ili peglanje kao mrlju će biti postavljena u tkanju zauvijek.

Ostale upotrebe vlažne maramice

Za uklanjanje dlačice od odeće

Koristite ih da sija cipele kada naletiš na važan sastanak

Ostale korisne mrlja, dlačice ili životinjska dlaka za skidanje

Soda vode: To je uvijek najbolje sredstvo za mrlje 'bilo bar će imati, ali ako idete na mjesto gdje vam je potrebno donijeti svoju pića, postoji mali konzervu sode vode sa sobom, za svaki slučaj. Ako ne završiti ga koristite, pop ga nazad u hladnjak kada dođete kući.

load...

Kriške limuna: Ako ste skloni znojenje maraka, trljanje kriškom limuna na pazuhe će spriječiti te oznake prikazivala na odjeću.

Lepljiva traka je odličan za uklanjanje dlačice i dlačice sa odjeće

Lepljiva traka je vrlo korisno, pogotovo kad imaju kućne ljubimce. Da biste dobili osloboditi od životinjske dlake ili pilule na outfit, zamotajte ljepljive trake oko ruku i uklonite uvredljive bita.

A broš može sakriti suze i mrlje: Ovo je veliki trenutni stil stavka - i to će vam uštedjeti na mnogo načina:
skriva nedostaje dugme
krije mrlja
Skriva suze u odeći
može transformisati dnevno torbu u noć vreća za tim vremenima kada nađete radi iz ureda u večernji izlazak s prijateljima.

Dvostrana traka može sakriti pala HEMS i držati trake

Dvostrani traka odlična je za pao HEMS: koriste male bitove na unutrašnjoj strani ruba kako bi ga 'onda kad dođeš kući, jednostavno sašiti porub nazad na mjesto.
Odlično za trake koje padaju: primjenjuju trake na donjoj strani trake i to će zadržati za ostatak noći
li također odličan za čuvanje bez naramenica majice ili haljine gore.

Dakle, sljedeći put kada ste u prodavnicama, zalihe na ove stvari i držati ih u torbu ili vašeg automobila (većina njih su dovoljno mali da se čuva bilo gdje!