MAC proleće - trendovi za ljetnju šminku su ipak najkorisniji | BA.DSK-Support.COM
Moda

MAC proleće - trendovi za ljetnju šminku su ipak najkorisniji

MAC proleće - trendovi za ljetnju šminku su ipak najkorisniji

A nekoliko nedelja sam se susreo sa MAC Cosmetics 'viši make-up artist, Michelle-Lee Collins, da pronađe oko brenda predstojeće proljeće / ljeto make-up trendove. Obično, MAC trendovi su vrlo 'pisti', ali i dalje mogu se tumačiti na način da nas 'običan' folk da ih nose. Međutim, novi set ovog brenda izgled je iznenađujuće nosiva i, uz prave proizvode, vrlo lako da izvede sebe.

Day-Glow

"Šta god da radite ove sezone, ten mora biti letnje, prekrasna i sjajna", kaže make-up maestro Tom Pecheux. Ipak, nije sve o bronzer - nova ljetna lice je sve o ružičaste, breskve i pijeska da se stvori izgled koji oseća kao da si dodirnula elemenata.

Make-up must-have: Peach i roze krem ​​rumenila će vam pomoći da izgled na svježe moderan način. Michelle kaže da je veliki fan MAC Pro Longwear Paint Pot u Groundwork, neutralan nijansu, jer se može koristiti za oblikovanje lica, kao i dodati malo dubinu kapke. CC-Thru boji

load...

Inspirisan Instagram filtera, CC-Thru fokus Boja trend je mekom pranje kože-ton laskava, boja-ispravljanje nijanse kao što su ljubičasta, žuta i zelena napraviti osjetljive izjavu.

Make-up must-have: Želite da nose ljubičaste na način koji je svježe i prilično? Michelle predlaže MAC sjenilo u Parfait Amour. Iako izgleda malo tamne u loncu, ide na pukom stvoriti lijepu lila pranje koji komplimente najviše tonove kože i boja očiju.


svjetlo FX

Dosadno odlaska bronze u ljeto? Imaju više cool ton kože ionako? Ćete uživati ​​u laganim FX, izgled koji je više 'moonlit' nego 'Sunkissed'.


Make-up must-have: MAC kreme u boji u Luna je multi-tasking kremasta boja koja se može koristiti i kao senka krema za oči ili highlighter. Michelle kaže da možete primijeniti ga na svoj obrva za instant 'lift', obriše ga na pramcu vašeg Amorov da stvori privid punije usne ili na jagodice i hramove da biste poboljšali strukturu kostiju.
New Eye-Deal

load...

Jak Cara Delevingne stilu obrve su na izlasku, a fokus sada seli na oku ženstvenija-tražim u znaku retro, 50s-nadahnut eyeliner i 60-stil trepavice. Michelle kaže da je ključ za povlačenjem ovo izgleda off u dan je da držiš usta prirodne ili neutralan izgled, tako da se ne natječu sa svojim očima.

Make-up must-have: MAC Predzadnja olovka za oči u Rapidblack je lični favorit u tome što je jednostavan za korištenje i može stvoriti liniju koja je kao debela ili tanka god želite u zavisnosti od ugla i pritisak sa kojom ste ga koristiti.
Sad mi reci djevojkom, koja je od ovih izgleda govori da ti najglasniji? Hajde da chat u komentarima ispod teksta.

Foto: MAC Cosmetics.