Ljubavna afera sa cipelama | BA.DSK-Support.COM
Moda

Ljubavna afera sa cipelama

Ljubavna afera sa cipelama

Nedavno smo krenuli u projekt obnove prašine okupan kod kuće, i jedan od najuzbudljivijih dodatke je nova svlačionici.

Pa, moj muž misli da je vinski podrum, ali skrenuo sam s teme.

Neophodan dio procesa značilo da neki stolari doći i uzeti mjerenja i dati citati. Njihova nepozvan komentari su bili nečuveno. "Možda bi trebalo da se oslobodite nekih od ovih cipela, ako je prostor problem? predložio jedan skupljala. NEXT!

load...

Zapanjujuća zapažanje, Sherlock. Tvoja poenta biti?

I na kraju, rudest i najviše boli od svih: 'Izgleda kao da neko ima malo u kupovinu problem. Ahar, Ahar, Ahar.

I raste umorni od brane veličine moju kolekciju cipela

Više volim da biste je kao neka vrsta mini art instalacije. Privatna galerija srećnih trenutaka i uspomena. Da li su oni dobro nositi ili jedva dodirnula, svaki par priča priču.

load...

Šta je to cipele koje snima naša srca, i tako lako uvjeri nas da se odvoji od zelenaških količinama teško zarađenog Mandela-leđa, bez obzira da li ćemo ih još nositi?

Odgovor na ovo pitanje postaje sasvim jasno kada se gleda na potrebe imamo kao žene, i kako novi par cipela ispunjava neke ili svih tih potreba sa jednim pokretom torbicu.

1. Potreba da se osjećaju uspješan

Ništa slično zarađuju i ulaganja kako bi djevojčicu u svakom od nas osjećaju imao odrastao. Postoji ogroman zadovoljstvo što ide uz izbor vašeg vrlo vlastiti prekrasne cipele i donošenje odluke za kupovinu.

Čak i Carrie Bradshaw je jednom rekao da voli svoj novac tamo gde je mogla da ga vidi: u svom ormaru!

2. Potreba da se osjećaju dobro o sebi

Nešto u načinu na prekrasnom ili udobne cipele oseća kad ubaci u njih po prvi put, čini da se osjećamo da je naš izbor da ih proba je bila dobra. Ovo je sjajan za vaše samopouzdanje. Instant, senzualan validacije.

3. Potreba da se obožavao

To je čudno, ali istinito da je uspostavljen mnogo dugotrajan prijateljstvo između žena koje komentariše jedan drugom fenomenalne cipele. Ako volite cipele, to znači da se slažete da je moj izbor da ih kupe bila odlična.

Tako možemo zaključiti da sam zaista uspješan (vidi tačku 1) i pravo da se osjećaju dobro o sebi (tačka 2). Plus, jasno je da imate predivan ukus. Prijatelji zauvijek!

To je upitno da li će žene ikada prestati voli cipele, ali je istina da su neki možda malo više entuzijazma od drugih, na prvi pogled.

Svaki sada i onda nailazim na klijenta koji tvrdi da je imuna - kaže ona nije ugrizla cipele bug.

Trudim se da sakrijem kiselim osmijehom kao što sam thinkâ? | Fenomenalne cipele može dogoditi svakome, draga. I oni uvijek rade.