Lako nositi zimske modne trendove | BA.DSK-Support.COM
Moda

Lako nositi zimske modne trendove

Lako nositi zimske modne trendove

Jesen je ovdje i to je savršeno vrijeme za početak bavljenja svojim slojeva vještine kako bi bili sigurni da ste spremni za sve što majka priroda donosi svoj put. Počeo sam u kupovinu za moju zimske garderobe i sudeći po komentarima i upitima sam prima na StyleDiary, tako da imam svoje čitaoce. Napisao sam par zimskih modnih trendova blog, ali evo nekoliko od mojih omiljenih modnih trendova za ovu zimu.

Tamnije boje

Boca zelene, bordo, senf i kraljevski ljubičaste su top boje ove sezone. Čak ako ugrade ove boje u svoj ormar kroz nešto kao mali kao lak za nokte, vi ćete biti u pravu u trendu. Ako želite da dodate pop boje na svoj ormar, ali moraju zadržati svoj proračun na umu kupiti marame u ovim bojama.

Kaputi nikada neće izaći iz mode a ove zime planiram na kupovinu najmanje jedan pristojan vuneni kaput. Do sada sam kupio jeftinije kapute da samo trajati jednu ili dvije sezone (i ja i dalje to da uradim), ali želim da investiraju u klasičnog kroja vuneni kaput.
Ako ste u potrazi za jeftinim-prijateljski kaput ove zime pokušati Legit ili Ackermans - oni imaju veliku zaliha u trgovinama u ovom trenutku. Slavne su primećen sa klasičnog kroja dugačke kapute, ali ove sezone zaista možete igrati sa različitim stilovima i tkanine. Ne boj se obrazaca i svijetle boje i pazi za kapute sa vojnim stilskim detaljima.

load...

Iznad: dvostruko grudi kaput EUR 24, 95, Ackermans.
šiljiti štikle

Šiljiti petama su se vratili! Uparite ih haljinu i čarape ili skinny traperice i sako. Također se možete nositi ravne šiljastih pumpi. Čitljiv i g Cijena imaju veliki raspon špicaste štikle, kao i stanova.

Iznad: pointed sud cipela, 9 eura, 99, g Price.

Dodaci

Koristeći kape, šalovi, ogrlice i torbe za ažuriranje svoj ormar nije ništa novo i radi kao šarm. Ove sezone, kupiti trendi komada iz frenchise kuće i spasiti svoj novac za investicije komade kao što su kožne čizme, dobar kaput ili klasičan torbu.
Must-have dodaci uključuju ništa sa vijcima ili šiljcima, bez obzira da li je to cipele ili torbu. Chunky i Petar Pan stil ovratnik ogrlice su trendi previše i još jedan jednostavan način za ažuriranje outfit.

load...

Iznad: nitnama mršava pojas EUR 5, 95, Woolworths i Fred Tsuya okovratnik EUR 7, Zando.
Ovo su samo neke od mojih omiljenih trendova. Šta ćeš kupiti za zimski ormar?