Kolekcija 031 - svetska klasa moda stigla je u Durban | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kolekcija 031 - svetska klasa moda stigla je u Durban

Kolekcija 031 - svetska klasa moda stigla je u Durban

Durban je osigurao svoje mjesto na modnoj karti stvaranjem svjetske klase modni događaj da napusti sve prolaznike balave i želje.

Na 031 Collection, čiji je domaćin g Cijena mode sa gostujućim sudija Agyness Deyn, morao da bude najviše govorio o temi u modnom svijetu Francuskoj od najavljeno je početkom aprila.

Tri nastupa više od tri noći ostavio djevojke poput mene 'koji love fashion' ekstatičan. Predstava je dao osam novih dizajnerima priliku da pokažu svoje radove na pisti među osam osnovana dizajnera.

load...

Cijeli setup i vibracije mjesta je obično Durban sa dozom funky i klase. Jednočasovni šou svježe i inovativne ideje stavio na bunar set-up pisti, uz cool muziku Ponavljaju iz zvučnika je ono što sam doživio prošlog petka noći.

Ovaj šou je morao biti vrhunac za svakoga uključeni jer nije bilo propuste i sve glatko, sa modeliranje sekvencama koje su bile malo uzbudljivije od norme.

Nove talente

Imao sam takav ponosno Durban i francuski osjećaj, jer je talenat nije bilo kraja. Svaki put Mislio sam da sam vidio moju omiljenu klasa, modeli izašli nosi narednih kolekciju koja me ostavila u strahopoštovanje.

load...

Svaka kolekcija je pojedinac i pokazao sposobnost dizajnera i stil "nove i osnovana. I, naravno, imao moj favorit, što je Jacqueline Munsami: njen opseg istaknuta vrlo seksi, šik stilova uglavnom u haljinu ili suknju obliku.

Par koji sa nekim ubica potpeticama, a vi bi se pripremio za vruće datum ili noćni izlazak u grad. Zamislite pero mrsio crnu mini suknju uskladiti s prekrasnim ružičastim i crnim korzet i crne platforma štikle 'to je bio jedan od mojih omiljenih odjeće i daje vam ideju o vrsti izgled je da ide za.

Pro talenat

Moram priznati da nisam čuo za neki od dizajnera i kad sam vidjela dizajne pitao sam sebi kako sam mogao da znam o njima. Svaki je imao pojedinac atmosfera kada modele došao na pozornicu.

Holmes Bros donio zabavan i razigran vibru u emisiju koja je bila dobrodošla nakon što je vidio oko 10 sličnih sekvenci, dok je Francois Vedemme paletom zaledile publiku, dok su uzeli u svojoj oduzima dah, detaljne večernje haljine pokriven u malim perlama i sve vrste goodies da napravio haljine, u blijedo bež i smeđe sa odgovarajućim cipelama, toliko bolje.

Terence Bray (Brave) također donio zanimljivu dinamiku u šou sa sportskim donjeg rublja koja je imala trake bijele tkanine koji blistala u fluorescentnom rasvjetom. To je definitivno bio težak izbor da uzme moje omiljene iz ovog očigledno-dobar-at-ono-što-do-mnogo, ali morao sam da idem sa Leigh Shubert, koji nam je pokvarila s prekrasnim haljinama u belo (glavnu sliku).
Dok je sve ovo bila zabava i igra za mene, novi dizajneri su u čistom režimu anksioznosti jer je i konkurs za njima, dajući im priliku da dizajnira niz za g Cijena Fashion. Cindy Armstrong je bio sretan dama otići sa titulu najboljeg New Designer; Siguran sam da je sada jako sretan! Opseg joj je pokazao nam više od zime, pustinji, Book of Eli vrste stila (ispod). To je bilo drugačije "očito ono što tražite sudije su za.

Ovo je definitivno noć za knjige, a ne samo za mene, nego za sve uključene. Sve u svemu bila je to sjajna, dobro izvršava šou, od rasvjete, na muziku, do modela, a nemojmo zaboraviti dizajnera koji su curi talent i imaju vrlo svijetle budućnosti ispred njih. Pazi na Jacqueline Munsami, Ludwig Bezuidenhout, Hanrie Lues, Gregory Dladla, Claire Mackenzie, Kaila Goss, Cindy Armstrong i Belinda Morgan.

Zahvalan sam organizatorima za stvaranje ovaj strašan inicijativu i daje nam zabavno izlazak. Čitav iskustvo mi je pokazalo da smo sposobni za stvaranje događaja svjetska klasa, kao i način.