Kiehl dolazi u Francusku | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kiehl dolazi u Francusku

Kiehl dolazi u Francusku

Prošlo je dugog čekanja, ali kultni za njegu kože i ljepote brend Kiehl je konačno pokrenula u Francuskoj.

Kiehl, koja je stara 161 godina i još uvijek ima svoje flagship store u svom originalnom mjesto u New Yorku, otvorio prodavnicu u Edgars Sandton City u Parizu krajem avgusta.

To je prodavnica prvi Kiehl u Francuskoj

Sada mještani mogu dobiti svoje ruke na neke od kultnih Kiehl je bestseleri kao što su broj 1 Lipbalm, Creme de korpusa i Midnight oporavak koncentrat. Kiehl prvi otvorio kao apoteka u New Yorku 1851. Godine, u kojoj su šlag tinkture i napitke do farmaceuta u odgovor na specifične tegoba i zahtjevima kupaca.

load...

Šta više, tu je i 28 dana novac leđa garancija koja vam omogućava da se vrate bilo koji proizvod niste zadovoljni za potpuni povrat novca (čak i ako ste koristili pola boce!). Mislim da ovo govori o povjerenje Kiehl ima u svojim proizvodima.

Dakle, ono što su proizvodi poput?

Kiehl je pozicionirala kao "alternativni luksuz" brand. Pakovanje je ne sviđa - to je više informativno nego prekrasna - i po pravilu, brand nikad oglašava, preferirajući da stavi novac u što je velikodušna sa uzorcima. Pokušao sam nekoliko proizvoda do sada, a to su moje omiljene:

Creme de Corps

Ovo losion za tijelo je postao neka vrsta proizvoda kult među poznatim ličnostima. Vidim i zašto! Ima najluksuzniji tekstura, lako upija, nema umjetne mirise (smrdi pomalo kao kreme za sunčanje, koja mi se sviđa, i nije neodoljiv na sve) i to je zaista poboljšala tekstura moje kože od kad sam počela koristi.

load...

Malo ide dug put, tako ogromna boca pumpa može trajati bolji dio godine - ali ako niste spremni da se posvete ga još vi možete uzeti uzorak vrećicu u dućan ili kupiti putne veličine boce.

Creme de Corps je 14 EUR za 125ml.

Balzam za usne # 1

Jedan od tih beba se prodaje svakih 12 sekundi u svijetu i postoji dobar razlog za to. Imao sam ovaj proizvod za manje od tjedan dana i to je već favorit. Iako je klasificiran kao balzam za usne, ovo je go-to balzam koji možete koristiti za hidratizira usne, držite obrva na mjestu, pospem na ispucale laktovima, kao i za mnoge druge zdravlje i ljepotu svrhe.

Ima bogat, glatka (skoro silikon slično) teksture i klizi lako. Ako ga koristite na usnama im daje prirodan sjaj i traje godinama - ponekad ga stavim na prije spavanja i da je još tamo u jutro!

Balzam za usne # 1 je EUR 5 za 15ml.

Midnight Recovery Concentrate

Uveden u 2017. Godini, ovo je Kiehl broj jedan bestseler u ovom trenutku. Opisao kao "hranjiva Eliksir čistih eteričnih ulja i Distilled Botanicals", ovaj serum uključuje lavande ulje (veliki za poticanje sna previše!) Kao i omega 3 6. I 9. Nanesite 2-3 kapi prije spavanja na vlastitu ili preko noćna krema, i neka rade svoju magiju dok vam je koža najviše prijemčivi za regeneraciju.

Volim miris kao i na činjenicu da je to 99,8% prirodno potiče i bez parabena. To Perks se umorne kože i doprinosi blistav sjaj (ovaj je imperativ nakon velikog noćnog izlaska!). Ne boj se po cijeni - kao što ste koristiti samo 2-3 kapi noći, 30ml bočica će trajati dugo vremena.

Midnight Recovery Concentrate je 35 EUR za 30ml.

Možete pronaći prodavnicu Kiehl a na Edgars Sandton City, donji nivo, Store L08. Više prodavnica će biti pokrenute u Durbanu i Parizu uskoro, ali u međuvremenu možete zatražiti kod vašeg lokalnog Edgars ako mogu izvor proizvode za vas!