Kako se haljiti za vreme između vremena | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kako se haljiti za vreme između vremena

Kako se haljiti za vreme između vremena

Danelle Milward nudi neke savjete za odabir outfit za sva godišnja doba i gledajući tanak u isto vrijeme...

To je to doba godine u kojoj gledate kroz prozor, na vremenska prognoza i natrag u svoj ormar, a vi jednostavno ne mogu odlučiti šta da obučem. Sa promenom sezone na vrijeme postaje nepredvidivo, ostavljajući vam nesigurna kako da u skladu s tim haljinu.

To može biti hladno u jutra i večeri, ali topao tokom dana. Ako sunce izlazi onda to izgleda kao Sweltering ljetnog dana, ali ako postoji oblačnosti odnosno vetar pokupi, ti zamrznuti ako niste obučeni dovoljno toplo

load...

Milward objašnjava kako da se postigne efekt slojeva:

Neka bude lagodan

"Opće je pravilo da nema više od tri sloja. Slojevite izgled, ako se pravilno nosi, može imati učinak mršavljenja, ali previše slojeva, a vi ćete jednostavno biti dodajući rinfuzi. Također je važno imati na umu da raslojavanja ne znači bezoblične. Držite slojevi opremljen. Vaš donji sloj treba zagrliti vaše tijelo, kao što je Cami ili čak top tri četvrtine rukavima.

Dodajte gilet ili CARDI zbog ovoga, što je labavija od donjeg sloja, ali i dalje postavljen i nosi jaknu ili kaput kao vanjski sloj.

Neka bude tanak

"Da bi se postigao efekt mršavljenja, odabrati kontrastne boje i ne tipka svoj slojeva. Na primjer, nosio tamno donji sloj sa lakšim boje drugi sloj otvoren će podijeliti svoj torzo u tri i kao oko će primijetiti samo tamniji sloj, ti će se pojaviti jedna trećina veličinu.

load...

Na isti način, detalje kao ukrase, ukrasa ili obrasci mogu se koristiti za privlačenje oči i naglasiti određeni dio tijela. Međutim, imajte ove pojedinosti minimalan kao što ne želite da vaš outfit da izgledaju previše zauzet. Ne zaboravite, da bi vaš izgled tanak i izbalansirati svoj izgled, morate upariti slojem vrhu s ugrađena dno.

Pojednostavi

'Sa slojevima, vaš outfit je dovoljno događa, tako da ne zatrpavaju svoj izgled s previše dodataka. Odaberite jedan komad nakita ili izjava komad koji će upotpuniti vaš izgled. Ako želite dodati ekstra toplinu u svoj outfit, odlučili za šal ili šešir i ako ste nosio običan cami, dodajte dugo ogrlicu kako bi vaš outfit pop.

Milward nudi poslednji savet: 'Iako su mnoge žene mogu misliti da je nošenje više slojeva je samo za super tanak, nekoliko komada lagan u stvari bolje od jedne teške jedan, kao što će slojevi vam omogućiti da maska ​​područja koji želite sakriti, osigurat će vaš izgled nije bezoblična i da će vas držati stilski. I to je praktičan za sezonu između, previše.

Glavna slika: Tash Gilet, EUR 25; Olidee top, 23 eura; Leigh-Anne traperice, 29 EUR. Gore desno: Kuhani vune kaput, EUR 32; Candi pantalone, 29 EUR. Sve od Captive8.