Kako odabrati četkice za šminkanje | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kako odabrati četkice za šminkanje

Kako odabrati četkice za šminkanje

Ikada nađete gledanja u ekran ljepota-četka, osjećaj malo nelagodno? To je u redu, ja isto! Sa tako mnogo različitih vrsta, marki i - da ne zaboravimo - cijene, obično izbjeći potpuno prolaza.

Beauty blender

Ne bih baš kategorizirati ovo kao četka, ali ako želite besprijekoran izgled na svoj temelj - to je način da se to ostvari!

Područja koja se obično propustiti četkom, lako su dostupne i pomiješan sa svojim dizajnom zgodan i pametan jajolike.

Međutim, ovaj mali oružje može doći sa visoku cenu, posebno ako ne nosite temelj tako često. Ako je to slučaj, pop u na Klikova isprobati UGS Blender bebe, što je više privlačan po pristupačnoj 6 EUR.99 i kaže da je jednako dobar kao i original.

load...

Kabuki kist

Ovo ti je najbolji prijatelj pri primjeni mineralnih i praškastih proizvoda i definitivno je bitno da ne želite da bude uhvaćen bez. Kabuki je super da pomogne da postignete da rumeni sjaj, a za miješanje i postavljanje prahu temelja, pazeći da ne napuštaju svoj temelj tražim crumby ili predebeo.

Fan četka

Uvijek sam mislio da je to za dekoraciju i na kraju u tome da je moja sestra kako bi patka noge bojom: ispada da je zapravo koristi ovaj kist! Ako ste ljubitelj visoko pigmentirana sjenila, poput mene, vi ćete tada pronaći da što više pigmentirana sjeni, više ispadanje postoji.

Teško je ukloniti posljedice oko očiju, bez razmazivanja ga i završava se sa tim ne tako vruće izgled. Ventilator četka se koristi za prašine višak proizvoda i Fallout, bez napuštanja zamrljan linije. To se može koristiti za primjenu markeri ili bronzera.

load...

Savjet: nanijeti temelj nakon obavljenog oči, jer će to napraviti čišćenje oko očiju lakše.

Pod uglom liner kist

Bio sam naïve u misleći da nikad nisam trebati jedan od njih, na kraju krajeva, eyeliners dolaze u zgodan cevi sa četkama ili olovke, zar ne?

Ja nikada nisu koristili sjenilo na prije liniju My Top poklopac, sve do nedavno, i otkrio da izgleda nevjerojatno lako i nema toliko dramatična grubosti da gel ili tečnost ima. Kutna liner kist može udvostručiti i da se koristi za kreiranje i uklopiti savršeno čelo.

Shadow četke:

Dome shadow četka

Ovo je osnovni sjenilo četkom koja dolazi u svim bitnim kompleta. Koristi se za nanošenje svoju bazu poklopac ili boju obrva.

Fluffy shadow četka

Savršen za nanošenje boje kada je u žurbi, ili spajajući se oštre linije.

Mini četkica za sjenilo

Ovi dolaze u raznim veličinama. Što je manja četke, precizniji možete biti. Koristite ovaj kist kada želite da vaš oči izgledaju veće i sjajnije primjenom bijele ili lakši tonovima na najdublje uglu oka.

Kutne shadow četka

Nije bitan, ali može biti pri ruci prilikom apliciranja, stapajući senke pregiba vaše poklopac.