Kako izgledati sjajno u ovoj sezoni | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kako izgledati sjajno u ovoj sezoni

Kako izgledati sjajno u ovoj sezoni

Dva najjača trendovi odjeće pojavljuju na visokim ulicama Londona i na način stranicama francuskog časopisa sada, vojni ili utilitarne i nautički teme: evo pomoći kako da ih nose...
Međutim, u grli ova dva preuzima letnji sezone, bismo dobro da se tih mudre riječi iz Vivienne Westwood:
"Feministkinje žele žene izgledaju kao muškarci Oni nisu ljudi.".
Žene nisu ljudi pa ako želimo da posuditi iz ovih izrazito muške siluete, bolje da znamo kako da varaju oči, feminise izgled i bore za naš jedinstven oblik.
Također je vrijedno pamćenja da ove savjete trend su korisni izvan ove sezone iako su fluktuiraju u popularnosti, oni su višegodišnji klasike previše.
Imajući to u vidu sam sastavio tri junaka savjete o tkanine, detalje i rezova koji će osigurati da ste spremni za paradiraju ulicama!

1. Fabric, tkanine, tkanine!

I imaju tendenciju da se apstiniraš dosta o tkaninu na svojim klijentima i na sve raspoložive mogućnosti, ali je sa vrlo dobar razlog da to učinim...
Ako će uključivati vojne / utilitarni i nautičkih komada u vašoj korpi za kupovinu ove sezone onda jednostavno morate tražiti stavke u svile, svile i pamuka mješavine ili viskoze tkanine i izbjeći uštogljeni i kruti pamuk, pogotovo ako si okrugao.
Želiš da se koncentriraju na komade koji podrazumijeva strukturu izgled i imaju čiste linije krojenja, ali u isto vrijeme su u mogućnosti da ogrnuti na tijelu. Mislim na primjer kaki svile tuniku vrhu, kaišem sa kožnim mršave pojas oko struka i udružio sa sivim tajice, traperice ili hlače.
Ili pogledati na oštre bijele tuniku haljinu u tkane viskoze (kao što se vidi na Trennery i Country Road) sa Breton-prugasti džemper ili dres zamotan oko ramena. Perfect!

2. Ne preterujte detalje

Najlakši način da to nije u redu sa tematske trendovima je da se pretjerati s dodacima i detalje o svojim haljine "zapamtiti želite da oponaša raspoloženje, ali ne izgleda kao da je zalutao na putu do pomorske / vojnu bazu!
Tako na primjer, ako radite na utilitaristički izgled ne ogrnuti sebe od glave do pete u kaki i bronzane nitnama pribor, umjesto da zadrži pribor na minimum.
Oslonite se na samo jedan detalj odjeće / trim da prenese poruku 'kao što je par naušnica ili ogrlica i mršava pojas ili kapu ili Sgt Pepper-nadahnut jakne sa epoletama ili mandarine ogrlice i džepove i budite sigurni da izbalansira kaki pantalone / top ili sako s drugih stavki u besplatan ali različite prigušene tonove.
Oh i tretirati camo s krajnjim oprezom i kao visoko opasan agent!
Ako se osećate nautičkog ne predaš u putujući cirkus-big-top noseći prugama od vrha do pete.
Opet biti selektivan u kojoj inkorporiraju trend 'možda izabrati prugastu preko veličine torba kao čekanje-sve izbor za ljeto, ili platno klin sa traka ili uže detaljima, ili tipke sa nautičkim detalji kao sidro ili sidro privjesak ili prugasti top udružio sa denims i nude kožne galanterije.

3. Cuts daje da dama

Znajući da Bodilajn je apsolutno ključno za zakucavanje ispravne stvari i stilova za svaki izgled.
Na primjer, ako imate šire ramena i uži bokovi ne koristite epolete na ramenu za stvaranje vojne / utilitaristički osjećaj, umjesto toga pogledajte mandarina-kragnom komada sa detaljima džepu na kuku ili propasti.
Nasuprot tome, ako imate uža ramena i šire kukove zatim epolete su upravo ona vrsta detalja ramena želite tražiti da bi saldo na svoj oblik.
Jednako uski ramena dame mogu igrati s horizontalno-prugastim vrhova sa brodom ili smanjiti vratove da prošire svoja ramena linija (naravno pobrinite se da širina trake je odgovarajući na svoj lični skali tako nosite traka, a ne obrnuto) i ekipa sa A-line suknje ili širokim nogavice.