Kako iskopati izgled atheleisure | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kako iskopati izgled atheleisure

Kako iskopati izgled atheleisure

Ako nosite sportsku opremu na školskom rok, ili u redu za kafu ili na ručak s djevojkama, ti si verovatno fan athleisure...

Zahvaljujući poznate ličnosti, modni dizajneri i piste modela izgleda sjajno u svoj omiljeni sportski brendova ne samo značilo za teretanu ili udaranje staze, to je sada potpuno prihvatljivo da nose svoj teretanu komplet gotovo svuda! Ti čak i ne treba da se ostvarivanje da je nosi.

Samo pogledajte Beyoncé Ivy Park linija, Rihanna Puma i najtraženijih Adidas Yeezy Kanye West. Ove poznate ličnosti i mnogi drugi su pomogli goriva u athleisure bum i napravio to izgleda vrlo cool nositi svoj omiljeni sportski marke ceo dan.

load...

"To se, rekao je, postoji nekoliko važnih pravila za zapamtiti prilikom pokušaja da rade svoj teretanu nositi u svoju dnevnu rutinu."

Carey preporučuje ove Najbolji saveti za dobijanje athleisure pogled desno:

1. Držite se sa sezonskim trendovima

Aktivni habanje nikada nije koristio da trendove. Black je i dalje sigurna, a može biti upareni sa samo o bilo čemu. Ali sve više i više boja i hrabar obrasce uvode koji izgledaju neverovatno kada se nosi sa crnim.

2. Investirajte u komadima koji mix funkcija i mode

Odjeće treba da se vrši pomoću tkanine performanse, tako da se ne vidi-kroz, ne vidi celulit i neće vam dati muffin top. To mora biti brzo sušenje, otporan i vlagu Wicking mirisa. Skins DNAmic ženske čarape imaju projektovan pojas za ugodan, precizan fit i svoje iznimne upravljanje vlagom drži vas suho i udobno.

load...

3. Accessorize na odgovarajući način

Pročitao sam da je prema Los Angeles (UFrance) na stilista Rob Zangardi, koji radi s Jennifer Lopez i Gwen Stefani, potreban vam je samo jedan komad da svoj athleisure pogled iz teretane do ulice. To može biti par ogledalu sunce ili kožnu jaknu ili čak košulju vezanu oko struka. To vam daje elegantan sportski izgled.

4. Heels

Ne postoji ništa kao veliki par potpetica da završavaju pogledati. Prerušiti se crne tajice sa svijetle boje, pete, po mogućnosti peep-toe ili klin, baciti preko rasporedom bretele i krenite.

5. Kada ste u nedoumici, držite se neutralnih

Ako ste više od 60 može biti malo rizično nositi nešto previše šarene ili jarke. Ali, hej, ako volite boje i da ti ne smeta što je hrabar modni ići za to. Crnci, bijele i sive su odlično mjesto za početak, a vi ćete znati da ćete uklopiti u.

Dakle, bez obzira da li se radi ili samo šoping u tržnom centru, trening habanja je sve o tome ugodno i sigurno u onome što nosite. Također možete dati izjavu sa boja i uzoraka ste odabrali. Ovo je vaša prilika da se sami i samo nastaviti sa svojim dan.

Provjeriti komandant štaba molimo vas da www.commanderstore.com