Kada se loše obrve desi dobrim ljudima | BA.DSK-Support.COM
Moda

Kada se loše obrve desi dobrim ljudima

Kada se loše obrve desi dobrim ljudima

Serisha Singh daje neke savjete za kada imate obrvu hitnu...

Priznajmo dame, svi smo bili tamo: katastrofalan obrve! Prekratko, premršava, previše dlakavog monobrow, albino obrve, neujednačen obrve, neprilagođeno obrve - popis pritužbi je beskrajna.

Između čekića i nakovnja

Pa sam stisnuo petlju i rezervirati termin u najbližoj kozmetički salon. Meni nepoznata, to je bila moja prva greška.

Neznanje je blagoslov

Stigao sam za mog imenovanja i odmah je uvela u praznu kabinu u kojoj terapeut postaviti o svom zadatku. Riiiippp, ona voskom leve obrve - Za sada je dobro, pomislio sam, kao što mi je pokazao rezultat. Nekadašnji sjaj vratio.

load...

Opustio sam, ona voskom pravo obrva i uveo me na šalteru. Čudno, pomislio sam, ali sjećanje na lijevoj strani čela sam se nasmejao i otišao veselo u teretanu.

Ugly polusestre

Tek kasnije sam otkriti strašne istine: Moje obrve su bili strašno neprilagođeno! Dok s lijeve strane obrve i dalje blistala u punom sjaju, pravo je izgledao kao svoje anoreksična polusestru. Ipak bih se oporavi?

Moje su mogućnosti ograničene. Nije bilo načina čudesno da ponovo rastu unakažena, groteskno pravo čelo, a ja sam definitivno nije uništila preostala dobra čelo. Druga alternativa je bila da se tanak i obrve i dalje i nadati se najboljem.

load...

Okrenuo sam se na jednom mjestu sve žene okrenuti kada stvari krenu loše: make-up kit.

Rjesenje

Prvi put sam brušenog i obrve sa obrvu četkom i ocenio štetu. Ja bi da u velikoj mjeri zgusnuti sa desne obrve. Zgrabio sam olovku za obrve (mekša bolje) i nastavio da "zgusnuti" tanji čelo, koristeći kratko svjetlo potezima da oponaša prirodne obrva dlaka.

Srećom, obrve su mrkli mrak tako odabiru boja nije bilo teško. Kao opće pravilo, obrve bi trebao biti za nijansu ili dvije tamnije od boje kose.
Sljedeći sam brušenog malo tamno sjenilo (mat sjenilo za oči dame, zadnja stvar što vam treba je svjetlucavu mismatched obrva) i nad obrve da popuni praznine i definirati. Voila! Odmah bolje.

Najbolji saveti za slavne obrve

Ako volite izgled pune, bujne obrve poput Brooke Shields 'ili Keira Knightley je, neka rastu u njihovom prirodnom obliku i tweeze samo lutalica dlaka između i ispod obrve.

Debele obrve mogu izgledati čupave i neuredne tako mladoženja im obrvu kistom i držati ih na mjestu sa gel za kosu ili lak za kosu (stavi malo na prste i trljajte na obrve) ili pokušajte specijalno formuliran obrva gel.

Ako volite elegantan, aerodinamičan oblik poput Gwen Stefani ili Mariah Carey, pokušajte obrvu šablona. Odaberite oblik koji je samo malo drugačije od onoga što imate, tako da to nije drastično promjene.

Još bolje, su obrve u obliku profesionalno je prvi put (mnogo šminke brojači će to učiniti za vas besplatno). Onda samo pratite oblik i tweeze na lutalice.