Izvanrednoj odjeći treba izuzetna pažnja | BA.DSK-Support.COM
Moda

Izvanrednoj odjeći treba izuzetna pažnja

Izvanrednoj odjeći treba izuzetna pažnja

Globalne popularnosti athleisure habanja - casual odjeću ili aktivne habanja koja se može nositi učiniti gotovo ništa - rapidno raste, bez znakova usporavanja

Ova uzbudljiva trend odjeću sa sobom donosi asortiman rastezljive, super-soft, vlaga kapilarne vlage, reflektirajuće, pa čak i vodootporan odjevnih predmeta koji omogućavaju korisnicima da ostanu u formi i sa stilom, sve u isto vrijeme.

Ovi sofisticirani tkanine su spoj različitih vlakana, a sastoji se koristeći razne inventivne novogradnju i završne obrade. Dok su ove inovacije znači haljinu luksuzan i visokih performansi, oni također znači da se brinu za ovu vrstu odjeće je postala mnogo složenije.

Raznovrsnih opterećenja

Danas, praonica opterećenja su raznovrsniji nego ikada ranije, sa 60% od njih sadrži odjevnih predmeta osim pamuka. Kada faktoring u raznim vlakana, tkanina konstrukcija i veličina opterećenja uključeni u svakom opterećenja, potrošači su suočeni sa zapanjujućih mogućih kombinacija 900+ pranje svaki put kad korak do stroj za pranje rublja.

load...

Potrošači žele naprednim proizvodima

To znači da potrošači u potrazi za napredne veš proizvode koji neće uništiti dizajniran svojstva athleisure habanja. Specijalizirane sposobnost čišćenja Ariel pomaže učiniti upravo to. Novi Ariel Auto Liquid čuva kvalitet najnovije prirodnih i sintetičkih mješavina vlakana, osiguravajući da izgledaju i osjećaju prekrasan duže *.

"U Ariel, znamo da ako se odjeća ne brinuti kako treba, tkanine mogu blijede, gube živost."

Napredne formula znači da je kompleks vlakana, kao što su elastin, može efikasno očistiti na nižim temperaturama. Pranje na niskoj temperaturi je od suštinskog značaja za odjeću njegu, kao elastin i druge osjetljive vlakna lako se mogu oštetiti zbog pranja na visokoj temperaturi ili sušenja.

load...

Garment njegu

Kada govorimo o athleisure haljinu zaštite, Emmanuel Narinx, viši R & D Manager za Ariel prokomentarisao: "U Ariel, znamo da ako se garderobe nisu zbrinuti na odgovarajući način, tkanine mogu blijede, gube živost, njihov soft touch i njihov ukupan stil, udobnost i performansi. Važno je uzeti u obzir upute na etiketi za održavanje vašeg haljinu, naravno, ali sa Ariel FibreSCIENCE tehnologija pomoći ćete zaštiti osjećaj udobnosti u vašem athleisure odjeću i držati ih tražim lepa *. "

Pomoći da zadržite athleisure odjeća prekrasnim duže Ariel Auto Liquid *

* U odnosu na najprodavaniji automatski prah, na osnovu postojećih podataka udio na tržištu.