Da li su anti-aging laseri ili IPL tretmani za vas | BA.DSK-Support.COM
Moda

Da li su anti-aging laseri ili IPL tretmani za vas

Da li su anti-aging laseri ili IPL tretmani za vas

Šta laserskih tretmana radim?

Laser ili IPL tretmana daje koži kontrolisana vatra što olakšava uklanjanje vanjskog slojeve kože koji gaje bora i oštećenja od sunca, ožiljaka, pigmentacije i kapilara. Kada se koriste ispravna fluences i podešavanja za pojedinca koža je definitivno napredak, iako vrlo duboke bore ne može ukloniti na ovaj način.

Sintezu kolagena podstiče (potrebne odgovor zarastanja illicited) koji poboljšava i ponovno elasticizes kože u trajanju do 18 mjeseci nakon liječenja. Postoji minimalna zastoja i vrlo malo neželjenih efekata dok određeni tip kože se uzeti u obzir pri liječenju.

Koji su laserski tretmani?

Caucasian tipove kože i svjetlo azijskih ten, za liječenje pigmentacija, sunce mjesta, kapilara, znakovi starenja, pega, Da © colletage i fine linije.

load...

Pred korake tretman

Ono što se događa tijekom laserski tretman?

IPL izgleda kao vruće šamar ili elastičnom trakom. To ne zahtijeva sedaciju ili anesteziju. Laser ima jarko svjetlo koje je vidljiv čak i kada su oči zatvorene.

Post njegu tretman za vašu kožu

Za dva do pet dana, oprati lice vodom samo i primijeniti Laser gel onoliko često koliko je potrebno. Koža će se osjećati toplo i mogu imati podignuta područja, ili može osjećati kao opekotina od sunca, pigmentacija ponekad čini fragment i izlazi na površinu kao dobro krasta. Laserski gel će ubrzati rješavanje ga je.

Klonite sunca za najmanje dvije sedmice, i primijeniti faktor za zaštitu od sunca od najmanje 30 narednih mjesec dana. (Mi koristimo krema RegimA svakodnevni opstanak sa UVA i zaštite UVB). Aplikacija pripreme vitamina C prije kremu za sunčanje daje dodatnu zaštitu i besplatan radikala.

load...

U najvećem broju slučajeva ipak, ne treba slobodnog vremena i šminka mogu uspješno pokriva potamne kapilara, pigmentacija ili izbočene područja "te obično nestaju nakon 3 dana.

Laserski tretman ne zahtijeva vremena sa posla

Na dan 06:55, vitamin C proizvod treba primijeniti (koja može golicaju) 'koristimo RegimA C inovacija Pigment Perfector ili IS Clinical serum C.

Nakon dvije sedmice alfa-hidroksi kiselina se može primijeniti noću da se ubrza piling.

Ono što ne koristite nakon tretmana laserom

Molimo vas da ne primjenjuju Vasoline ili drugih naftnih nusproizvoda na kožu jer sadrže benzoati koje su karcinogene i nikada ne treba uzeti u obzir za primjenu nakon laser, kore ili dermoabrazija, ili nakon bilo opekotina po tom pitanju. (Trebalo bi, naravno, nikada ne može primijeniti na kožu bebe).